Publicitat
Política · 13 de Gener de 2020. 14:24h.

Puigdemont crida els socialistes a votar en contra del seu suplicatori

L'expresident diu que té immunitat a Espanya

Puigdemont crida els socialistes a votar en contra del seu suplicatori

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont s'ha mostrat convençut que "tenim immunitat a Espanya" i que en cas contrari significarà que "Europa comença als Pirineus". També s'ha mostrat confiat que els eurodiputats conservadors i socialistes votin en contra de la seva suplicatori perquè "no donem res per perdut".

Puigdemont i l'exconseller Toni Comín, han arribat a la seu del Parlament europeu d'Estrasburg, on els esperaven Quim Torra i nombrosos membres del Govern català, a més del president del Parlament, Roger Torrents i diversos dirigents de JxCat com Eduard Pujol o Elsa Artadi.

Abans d'entrar, Puigdemont ha dit unes paraules en quatre idiomes diferents -català, castellà, anglès i francès- als mitjans de comunicació que l'esperaven.

"Avui prendrem possessió al Parlament Europeu. Però no ho podrem fer tots. Oriol Junqueras hauria de ser aquí amb nosaltres i si la Unió Europea fos veritablement una unió de drets i llibertats seria aquí, perquè té els mateixos drets que nosaltres. Però no li han respectat les llibertats. I això és així perquè Espanya no respecta les regles del joc que ens hem donat tots", ha dit l'expresident.

"Fa dos anys vaig dir que la UE no podria seguir mirant cap a un altre costat i que arribaria un moment que s'hauria d'involucrar en una crisi europea. Avui podem dir que la crisi catalana ha impactat profundament en els fonaments constitucionals de la Unió Europea i que és impossible que la Unió Europea segueixi girant els ulls cap a un altre costat", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Soloesmiopinion, Tabarnia, 13/01/2020 - 19:48

Será interesante ver lo que vota el PSOE, cuyo líder prometió traer al Puchi para juzgarlo ¿Habrá me todo de nuevo? Posiblemente.

#10 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 13/01/2020 - 18:49

L´ultima Gran Jugada Mestre, la Mare de Totes les Jugades Mestres, del nostre Rey del Merengue consisteix en implorar als sociatas que no votin a favor de concedir el seu suplicatori

Esta com un pollastre del Prat per Santa LLucia.

#9 cul d'olla, Barcelona, 13/01/2020 - 16:56

Como se llamaría PEDRO SANCHEZ si hubiera nacido en...

- Alemania ???????? Otto Frauden
- Arabia ???????? Mestafa Al-Votar
- Corea ???????? Chan Chu Yo
- Cuba ???????? Silvio Panada
- Francia ???????? Pierre d'Elvotto
- Grecia ???????? Plagios Sinescrupoulos
- Holanda ???????? T. Van Astaffar
- India ???????? Ghandi Sima Farsa
- Israel ????

#8 Santi, Barcelona, 13/01/2020 - 15:56

Una altre escena per acontentar i continuar enganyant al ramat. Aquest vivales no es cansa de mentir als pobres inocents que el segueixen: "si em voteu, tornaré" ni es va atrevir a anar a Estrasburg a recollir l'acta temps enrera, ara ja deu estar pensant en el proxim destí de fuga per evitar que Europa concedeixi l'extradició amb el suplicatori.

#7 Flanagan, Tabarnia City, 13/01/2020 - 15:37

Coge la foto casi con pinzas,en el fondo piensa que se joda en el talego Junqueras.