Publicitat
Política · 23 de Febrer de 2019. 15:46h.

Puigdemont critica els "xou mediàtic" de Ciutadans

Encoratja Arrimadas a dir-li les coses "a la cara"

Puigdemont critica els "xou mediàtic" de Ciutadans

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha manifestat que si Arrimadas vol debatre o dir-li alguna cosa "ho té fàcil: que entri i m'ho digui a la cara". Puigdemont ha reiterat el seu oferiment al diàleg a Arrimadas però ha advertit que no participarà en un "xou mediàtic".

"Estic disposat a rebre-la amb tota correcció i respecte, i, a més, amb molt d'interès. Si vol una altra cosa, no hi participaré. Si el que vol és un xou mediàtic com va intentar fer al meu poble natal (Amer), com intenta fer a altres llocs de Catalunya, això és una altra cosa. Si realment vol debatre, dir-me alguna cosa, ho té fàcil: que entri i m'ho digui, a la cara".

La cap de l'oposició i líder de C's al Parlament, Inés Arrimadas ha anunciat que aquest diumenge celebrarà un acte amb altres membres de Ciutadans a Waterloo, on l'expresident té la seva residència per dir-li que "la República no existeix". Arrimadas pretén fer unes declaracions de premsa des de la porta de la Casa de la República.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#16 Pan con tomate y jamón Ibérico, Dilluns tots al despatx., 24/02/2019 - 18:47

Mira te-lo, aquí el cobarde del condado haciéndose el hombrecito, pero si ya sabes que Arrimadas tiene los pantalones mejor puestos que tu.
Y digo yo ¿no podría Inés visitar un frenopático mas cercano? después se toma unos mejillones marinera, que como los de casa... vas a comparar con los belgas, flotando en leche ¡puaggg!


Repetido 2ª v

#15 Oriol , Manresa , 24/02/2019 - 12:22

Sent com es ell mateix un expert en xous, caldrà prendre seriosament la seva crítica.

#14 Catañol, Girona, 24/02/2019 - 11:48

"... ho té fàcil: que entri i m'ho digui, a la cara". VAYA! ...el que escondió la suya en el maletero del coche...para que los otros pongan el rostro delante de la justicia, ahora va de chulito desde su trinchera...¿ se puede ser más inmoral ?

#11 Cris, Barcelona , 23/02/2019 - 21:42

Ella no va a verte, si no para explicar al mundo quien eres tú.

#9 Fanny, Vilanova, 23/02/2019 - 20:39

Todo su programa se reduce a : "Echar a Pedro Sánchez de Moncloa". Qué alta mirada, qué pedagogía política, qué grandeza en su discurso,...... ¡pobre mujer!

#9.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 24/02/2019 - 15:18

¿Pobre mujer? Ya te gustaría tener a ti el 10% de la valía que tiene ella ¿Quién eres tu? ¿Que vales tú?