Política · 13 de Setembre de 2017. 23:27h.

Puigdemont culpa l’oposició d'“empastifar” el Parlament

El president de la Generalitat diu que li van fer “bullying” a Forcadell

Puigdemont culpa l’oposició d'“empastifar” el Parlament

Carles Puigdemont (foto: TV3)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha acusat l’oposició d’”empastifar” el Parlament per les seves crítiques al funcionament de la cambra durant el ple de la Llei de Referèndum i de la Llei de Transitorietat de la setmana passada.

L’oposició va denunciar el paper de la presidenta, Carme Forcadell, i la presumpta vulneració del reglament de la cambra. El portaveu de Catalunya sí que es Pot, Joan Coscubiela, es va afegir a les crítiques.

Puigdemont, que no ha esmentat precisament les crítiques de l’oposició, ha assegurat que a la pròpia Forcadell li van fer “bullying” i que va haver-hi una operació d’”enginyeria contra el Parlament”.

El president ha afegit, durant la segona part de la seva entrevista a TV3, que amb les imatges es podia veure qui era “seny i rauxa” i ha demanat “correcció i respecte” a Ciutadans, PSC, Catalunya sí que es Pot i PPC. També els ha acusat de “passar-se pel folre” el reglament de la cambra.

Carles Puigdemont també ha manifestat que “a Barcelona es podrà votar” i ha fet una “crida al diàleg” per després de l’1 d’octubre. En la seva opinió, com ja ha manifestat en altres ocasions, “el 2 d’octubre els actors polítics del Govern espanyol quedaran inhabilitats”.

42 Comentaris

Publicitat
#33 DaniD, Barcelona, 14/09/2017 - 19:16

Oír a Puigdemont decir que los partidos de la oposición en el Parlament se han pasado de la raya es de un caradura que le da igual engañar a la gente que él gobierna. El Govern se ha pasado de la raya al incumplir la ley en reiteradas ocasiones, en ignorar al menos al 50% de catalanes y en amenazar con un alzamiento que él sabe que no acabará bien

#31 pepe.----, andorra, 14/09/2017 - 15:46

lo q diga un despistado q iba en el puesto 4 de la lista y q lo metieron ahi por ser lo q es, como q me importa un huevo, eso si, cuando hable de q por fin hay libertad en la escuela para estudiar mates en español o de q no hay peajes, q no hay en el resto de España, o q no habra mas barracones como escuelas ni listas de espera, ya vere.

#29 joan, manresa, 14/09/2017 - 11:32

El Casal,11,28 h.--Sr.President no estem del tot d'acord..,sí en els fets...,pro no en las formas...i li recordem que també la CUP,no olvidi axó,també forma part de l'empastifada...,li agradi o no...,;salvar " El procés"no vol dir a qualsevol preu...,greu error del Sr.Mas...,i are u pagarem car..No volem negar el procés ,pro si fet d'altre ma

#28 botifler1914, sINITACA, 14/09/2017 - 09:50

Es como si Heydrich hubiera acusado a los judios de Varsovia de "empastifar" el getto, hay que dejarse masacrar y pisotear sin molestar, Oi president?
De Forcadell solo puedo decir que se lo ha ganado a pulso, eso y muuuucho más.

#27 Albert Escarré Puig, Barcelona, 14/09/2017 - 09:41

#26

Las respuestas que Puigdemont dio a las preguntas que le hicieron, NO encuentro un calificativo adecuado. ¿....lles..?. Afirmar que obedecía a una ley aprobada por el Parlament, y por lo tantO L E G A L y LEGITIMADA. ¡¡DEMENCIAL!!. Te saltas la Constitución, el Estatuto, el reglamento del Parlament, los 2/3 de loa votos, te burlas de la