Publicitat
Política · 10 de Juny de 2016. 20:54h.

Puigdemont: "D'aquest tràngol en sortirem enfortits"

Diu que si supera la moció de confiança serà “un reforç molt profund”

Puigdemont: "D'aquest tràngol en sortirem enfortits"

Puigdemont en una imatge d'arxiu

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha parlat del rebuig del ple del Parlament a tramitar els Pressupostos i de la qüestió de confiança a la que se sotmetrà assegurant que “d’aquest tràngol en sortirem enfortits” i ha afegit que es tracta d’”un altre dels tràngols amb què ens hem anat trobant”. Ho ha dit durant una entrevista a RAC1.

Puigdemont afirma que si supera la moció de confiança “és un reforç molt profund que ens fa el Parlament de Catalunya, que no l’hauran acordat dos grups parlamentaris signant un paper del qual desconfiaríem molt en aquests moments, sinó que serà una responsabilitat del conjunt dels grups parlamentaris”. Per aquest motiu, ha remarcat que “ens haurem d’esforçar molt que aquest full de ruta que mantindrem fins al final pugui rebre els suports més amplis possibles”.

El president ha assegurat que “no tenir pressupostos ens afebleix una mica i ens alenteix algunes coses”. Diu que no és el mateix “tenir o no diners per poder pagar les PIRMI o les beques menjador, o reduir les llistes d’espera dels hospitals o ampliar les places de les persones discapacitades”. “ No ens ajuda a explicar que el país nou que volem fer té una prioritat, que no són ni els símbols ni la identitat, sinó que són les persones”, ha reblat.

Sobre el termini que marca el full de ruta, Puigdemont ha dit que “al final serà una decisió política escurçar o allargar el termini, però no de tipus tècnic”. “És veritat que ens farien falta els recursos del pressupost per cobrir una de les etapes claus en aquest procés que és la internacionalització”, ha conclòs. 

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#23 som collonuts, Vic, 12/06/2016 - 20:28

Saldra fortalezida su butxaca y la de los amiguitos del Pruses.

#22 Tirant, bcn, 12/06/2016 - 15:07

No lo pueden remediar ... siguen alimentando el engaño ... parece que lo tienen incorporado en el ADN y nada pueden hacer para evitarlo ...

#20 Pep Colina, bcn, 11/06/2016 - 19:32

Puigdemont : Del triangle de les Bermudes ens enfonsaran a tots.

#19 Carlos Gomez, Bcn, 11/06/2016 - 14:39

No us enganyeu ceballuts i no us deixen enganyar.
El viatges astrals nomes estan a la ment i a la cartera dels comisionistes de la bandera i dels rufians.
I de TV3.

#18 Vicenç, Badalona, 11/06/2016 - 11:41

Puigdemont somnia truïtes. El procés está a la uvi, per que heu escollit els pitjors companys de viatge, per aquesta incerta legislatura. Dels errors i de les seves consequències s'en apren..