Publicitat
Política · 6 d'Abril de 2021. 18:11h.

Puigdemont demana calés

Ofereix un carnet dels "Països Catalans" al preu d'entre sis i dotze euros

Puigdemont demana calés

El Consell per la República engega una “identitat digital” per “fer tràmits que l’Estat no controlarà”, segons informa l’ACN. La plataforma independentista presidida per Carles Puigdemont ha anunciat aquest dimarts la creació d’aquest document per als socis de l’organització, actualment poc més de 92.000.L’ens assegura que aquesta “identitat digital en clau de Països Catalans” permetrà “votar i participar” com a ciutadà de la República” a tots els inscrits. A més, aquells que vulguin obtenir “més avantatges” podran sol·licitar un QR o carnet amb un cost de 6 i 12 euros, respectivament.

“El que estem fent és preparar una estructura d’Estat”, afirma el Consell per la República. La plataforma aclareix que no servirà “a curt termini” per fer tràmits a l’administració perquè “segueix sent autonòmica”. Així, defensa la iniciativa per crear “espais de sobirania” i “d’empoderament del ciutadà”.

El Consell per la República admet que encara estan negociant amb “entitats, empreses o ONGs” per ampliar l’ús d’aquesta identitat digital més enllà de les activitats de la plataforma independentista. “Sol ser un procés lent”, reconeixen, assegurant que “la força” del document “la donarà la gent dels Països Catalans”.

Publicitat
Publicitat

87 Comentaris

Publicitat
#77 Tirant, Begur, 08/04/2021 - 08:54

Si et treus alhora l'IDR i el del club Super 3 seràs un Super-Català dels que tan sols beuen ratafía, mengen butifarra amb mongetes i ali-oli, veu tv3 24 hores al día i visca el Barça! Si pagues 18 euros pel IDR el Vivales et signa un autògraf.

#76 L'avi Florenci, La terra, l'home i la deixa, 07/04/2021 - 17:42

Li he dit al meu fill Jordi, que és d'això de l'Assamblea, que ni se li acudeixi portar la targeta vermella aquesta de Puigdemont a Camp Nou, que pensaran que és de l'Atleti i li cauran unes pluges d'hòsties. I després la republica ens sortirà cara, xato! Que els nacionalistes no feu mes que ficar-me en embolics, collons!

#76.1 Un tal Blázquez., Lekeitio, 07/04/2021 - 21:31

Goikoetxea majo txiko era oyes,basko pues,como txikos de la gasolina que padre Arzallus dezía.

#75 JM, Barcelona, 07/04/2021 - 16:27

Además de desembuchar los 6 o 12 euros, tienes que ser partícipe del consell. es decir, ya tienes que haber hecho aportaciones puntuales o periódicas. Un saca-cuartos, vaya.

#74 joan, manresa, 07/04/2021 - 15:55

"Coll-Min ", tencant ya la seva paradeta...----Diriem tantes coses grosses...,que lo que millor podem fer..,es callar i plegar la tertulia....,es masse fort tot...,pro no tancarem..,abans de no dir amb fort crit...¡¡¡¡¡ Bandarres...!!!!.---

#73 pepe, andorra, 07/04/2021 - 14:30

es solo para justificar q tiene pasta y decir q viene de ahí en lugar de decir q nos saquea a los españoles o se lo da Soros, q cuando haces la declaración no puedes poner eso. Asi justifica ante el fisco el dinero negro q llevan gastándose gracias a q nuestra agencia tributaria esta mas pendiente de los pringaos.