Política · 20 d'Abril de 2017. 20:12h.

Puigdemont descarta la DUI de Junqueras

El president assegura que “el procés el farem sempre a la manera catalana, democràtica, seriosa, responsable i en positiu”

Puigdemont descarta la DUI de Junqueras

Junqueras i Puigdemont

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assegurat que “el procés el farem sempre a la manera catalana, democràtica, seriosa, responsable i en positiu", després que dimarts el vicepresident Oriol Junqueras apostés per fer una DUI si el Govern espanyol impedeix el referèndum. El cap de l’Executiu ha adreçat una carta a tots els treballadors de la Generalitat per enviar “un missatge de confiança i tranquil·litat” davant el “moment polític intens” que viu Catalunya.

Puigdemont afegeix en la missiva enviada en format electrònic que el moment actual no està “absent d’incerteses, com en qualsevol moment de canvi, però alhora generador d’esperança i d’il·lusió”.  “Compartim entre tots la voluntat d’oferir a Catalunya noves i majors oportunitats”, ha reblat.

Junqueras va assegurar durant un dinar-col·loqui que el programa de Junts pel Sí proposava fer una Declaració Unilateral d’Independència en cas de no celebrar-se el referèndum. El vicepresident va afirmar que era el que s’anomenava “la clàusula de desbloqueig” que es va introduir al programa electoral “preveient una possible situació com aquesta”.

La carta enviada per Carles Puigdemont s’ha fet en el marc de la Diada de Sant Jordi. El president agraeix la tasca del treballadors públics al “servei dels ciutadans i per contribuir a construir un país més just i de més qualitat”.

22 Comentaris

Publicitat
#15 jan, granollers, 21/04/2017 - 10:53

Estos tios se van a cargar Cataluña pero aún diran que lo han hecho de manera seria y responsable

#14 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 21/04/2017 - 09:49

Un altre canvi. Aixó ho hauràn de reflectir a la propera edició del full de ruta mutant, de dilluns que ve.

#13 Lorruso, Barcelona, 21/04/2017 - 07:18

hablando, hablando, sin tener tiempo de recibir servicios de pago estéticos pero sin hacer nada: mensajes vagos, para dar carnaza y titularitis pero que a la hora de la verdad, la única verdad es ir cobrando mientras dure el prucés.

#12 Lorruso, Barcelona, 21/04/2017 - 07:16

que vayan eliminando conciertos (y copagos que en algunos casos desgravan como donaciones - conciertos educativos-). Todo lo demás es xerrameca barata de un panadero que aspira a ser pastelero (o de un camarero que aspira a ser cocinero)

#11 Lorruso, Barcelona, 21/04/2017 - 07:15

Recetas: excelencia en lo relativo a la gestión de los ingresos públicos, relativos a sus gastos e inversiones, en más y mejores servicios públicos universales básicos, tipo sanitarios, educativos, ... así que también a modo de idea