Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2016. 13:43h.

Puigdemont diu que el projecte BCN World "està viu"

La CUP sempre hi ha estat en contra

Puigdemont diu que el projecte BCN World "està viu"

Artur Mas i Pere Navarro durant la signatura de l'acord sobre el BCN World

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha manifestat en la seva primera sessió de control que el projecte de BCN World “està viu”. Puigdemont responia així a una pregunta del líder del PSC, Miquel Iceta.

Iceta ha recordat “l’anunci de l’empresa Covestro, l’antiga Bayer, que amenaça la seva continuïtat a la zona” i ha peguntat sobre l’acord signat al seu dia entre el Govern de la Generalitat i el PSC -amb Pere Navarro de primer secretari- que preveia “la construcció de 2.500 habitatges, 15.000 places hoteleres i preveia la creació de fins a 7.000 llocs de treball”.

Puigdemont, en la seva intervenció, ha insistit que que “a quest no és un projecte mort, ni molt menys”. “Està viu –està viu– i a més a més ja hem tingut reunions en el Govern molt profundes i en tindrem, i la setmana que ve en tindrem una de rellevant en aquest sentit” ha reiterat malgrat que la CUP hi està en contra.

“Escoltem la veu del territori -ha afegit- perquè és un tema que no el podem resoldre, ni despatxar-lo simplement convocant la Comissió d’urbanisme i aprovant provisionalment el pla director urbanístic sinó que tenim el compromís de fer una comissió mixta per analitzar exactament el projecte en quina fase es troba i quina sortida li donem”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Pablito, Barcelona, 03/02/2016 - 15:30

Alegra que esta gentucilla que nos gobierna del sí/3% nos informe que el BCN World está vivo y es posible hacerlo.
Aunque admitamos que el gran negocio será para los nacionalistas disfrazando comisiones como siempre, quedará para Cataluña un proyecto importante que puede ser rentable e interesante.

#8 Roberto alcázar , Tgn, 03/02/2016 - 15:26

Esta mort desde el primer día, i sobre tot quan van anar buscar al especulador Balcells.

#7 BEJOTA, BCN, 03/02/2016 - 15:19

CataluñaLa multinacional Nilfisk admite que traslada su sede a Madrid por la situación política en Cataluña?Su director general admite en una carta a sus empleados que la decisión trata de «minimizar los efectos» que cualquier «eventualidad política pueda tener sobre nuestros empleados y negocio

#7.1 BEJOTA, BCN, 03/02/2016 - 15:19

N.B. WAIT AND SEE.

#6 Centro de colocación estelado, ON FIRE, 03/02/2016 - 14:50

"El proyecto está vivo"

Traducción: Catalanes cójanse la cartera van a colocar a los suyos y atención a las comisiones al 3%-20%

#5 botifler1914, Barcelonia, 03/02/2016 - 14:24

a més a més ja hem tingut reunions en el Govern molt profundes i en tindrem, i la setmana que ve en tindrem una de rellevant en aquest sentit

Que suerte, hará una "cimera" con Forcadell y Romeva y ha esperar otros cinco años....