Publicitat
Política · 2 de Novembre de 2019. 10:08h.

Puigdemont diu que el Rei abusa dels catalans

L’expresident carrega contra els “servils súbdits” de Felip VI

Puigdemont diu que el Rei abusa dels catalans

L’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, en un acte de JxCAT, s’ha referit als presos i els hi ha dit que “passaran els anys i continuarem dient els vostres noms. Dels noms dels repressors, que brinden pels anys que us volen empresonats, no en quedarà res més que el record tenebrós de ser els servils súbdits de l'últim Borbó que va abusar dels catalans”.

"Ens han perseguit i us han condemnat per delictes del segle XIX, com una venjança de tot un poble. Dos anys després, continuem ensenyant les vergonyes de l'Estat i cada cop hi ha més gent que se n'adona que Espanya és un problema per la democràcia europea”, ha afegit.

També ha recordat que “avui fa dos anys que ens desitjàvem sort davant de tot el que ens esperava. Ningú no sabia què passaria però tots érem conscients que l’Estat havia deixat anar la fera de la repressió”.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#44 Pablo, Barcelona, 04/11/2019 - 09:36

Ponte a trabajar y deja al rey en paz que cada dia estar peor y ya se te acaba el vivir bien.

#43 Abús flagrant, Bcn, 03/11/2019 - 15:54

Un abús és cobrar 6 mil euros de diner públic fent veure que fas un programa de radio. Viure com un Rajà a Wc.loo amb una cort de llepaculs i amb l'esquena dreta. I la més grossa: enganyar quasi dos milions de burros amb una independència fallida.

#42 Flanagan, Tabarnia City, 03/11/2019 - 15:44

Vaya descorche de cava el día que te trinquen fugao.

#41 Flanagan, Tabarnia City, 03/11/2019 - 15:33

Va motxo que te tiene espumando desde el 3 de octubre de hace dos años,tienes Rey para toda tu vida,hasta que te mueras campeón.

#40 El mateix discurs de sempre, Barcelona, 03/11/2019 - 12:09

Fa molta mandra escoltar aquestos del mateix discurs, és igual el del Puch, Rufián, Borrås, Torra, Noguera,Artadi............................................................Ja se sap el què dirán abans d'obrir la boca, repetir-se com a lloros per desprestigiar Espanya, molt avorrits i carrinclons