Publicitat
Política · 6 de Desembre de 2017. 13:49h.

Puigdemont diu que el Suprem té "por"

Toni Comín afirma que "hem guanyat i el Govern espanyol ha perdut"

Puigdemont diu que el Suprem té "por"

Carles Puigdemont i els quatre exconsellers destituïts pel 155 han reaccionat a la decisió del jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena de retirar l'ordre europea de detenció; fet que va suporsar que la justícia belga aixequés les mesures cautel·lars que els prohibien sortir del país.

Puigdemont ha assegurat que la decisió s'ha pres perquè "l'Estat té por de la mirada del món". "L'Estat té por de fer el ridícul, por a perdre", ha afegit l'expresident, que creu que "això demostra que ens trobem davant d’una causa política".

"Retirar un mandat europeu d’aquesta transcendència pot voler dir o bé que no eren conscients de que tenia unes bases molt febles, molt poc certes, per sostenir-lo, o bé que va ser un nyap jurídic des de l’inici", ha subratllat Carles Puigdemont.

També ha manifestat que que "això revela que estem davant d’una persecució política administrada amb criteris polítics". "Es comença retirant l’euroordre i s’haurà d’acabar retirant el 155", ha reblat el candidat de Junts per Catalunya.

Finalment, ha dit que amb aquesta decisió "es demostra que era adequada l’estratègia d'obrir el focus internacional i posar-nos en mans d'una justícia independent i defensar-nos amb llibertat, respecte i dignitat que tristament no s’ha donat als companys empresonats".

Els exconsellers també s'han pronunciat l'endemà de la decisió del Suprem en la mateixa línea que Puigdemont. Toni Comín ha exposat que "avui és un bon dia per a nosaltres i un mal dia pel govern espanyol" perquè "el jutge ha preferit fer el ridícul i trencar el principi de mútua confiança i cooperació judicial entre estats abans que evidenciar la seva derrota".

Comínb ha remarcat que "hem guanyat i el Govern espanyol ha perdut. El Govern espanyol té por de que el món se’l miri". Clara Ponsatí, per la seva banda, ha apuntat que "la justícia espanyola i el Govern espanyol han suspès l’euroordre després que s’hagi revisat per un jutge independent perquè era un cas polític i això és una violació i un abús dels acords europeus, voler jutjar delictes polítics".

38 Comentaris

Publicitat
#27 Albert Escarré Puig, Barcelona, 07/12/2017 - 10:06

#36

Puigdemont dice : " Que el Supremo tiene miedo ", pero dicen que la empresa DODOT, ha facturado miles y miles de DODOTIS hacia Bruselas. ¿ QUIËN se estará cag.... de miedo ?. Hubo hace tiempo que O. Pujol, en la investidura de Mas, pidió que nos sacaran de la cloaca de España, y resulta que el mal olor venía de su casa. ANDORRA

#26 Remi, Barcelona, 07/12/2017 - 07:06

Comin, tu torna que ja veuras qui ha guanyat de debo...

#25 Taranna, Barcelona , 06/12/2017 - 23:08

De verdad os creéis las tonterías que decís? O bien es que sois tan tontos que sólo decís tonterias.
Si es como decís, como es que no estáis ya aquí en Catalunya? Si sois tan valientes, volver a España y acudir ante el juez a decirle lo ridículo que os parece. Valientes de manual.

#24 People Vs Nazicaganers, L ' H, 06/12/2017 - 22:49

Cuando lo caze la policia nos lo vuelva a explicar flis flas de Amer.
Los españoles estamos acojonados con Puigdement y su tropa de delincuentes wuina grasia escolti.
En Sot del Relax podra terminar la carrera de periodista i escribir ciencia ficcion que es lo suyo i la bruixeria.

#23 Casper, Bcn, 06/12/2017 - 21:39

El Estado español representado por el Gobierno de España os tiene tanto miedo y al mundo mundial que hoy día 6 celebra y acata la decisión del Juez LLarena y de paso lo celebra con tomando unas cañas con unas tapas. !Anda ya pandilla de cretinos!.

Aquí os esperamos.