Publicitat
Política · 29 de Juny de 2016. 22:49h.

Puigdemont diu que la independència és "a tocar"

El president assegura que el termini de 18 mesos “és perfectament assumible”

Puigdemont diu que la independència és "a tocar"

Carles Puigdemont, en un moment de l'acte (foto: Jordi Bedmar)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha afirmat que la independència “ja és a tocar”. Ho ha dit en una conversa amb el diputat de Junts pel Sí i president de la comissió del procés constituent, Lluís Llach, on ha manifestat que “a partir de la Diada de l’Onze de Setembre s’inicia un cicle amb moltes fites al calendari que culminen amb la independència”.

“Al nostre adversari polític l’hem anat guanyant fins avui, i era més fort que ara, internament i externament”, ha manifestat Puigdemont, qui ha sentenciat que “ho tenim tot de cara; només podem perdre si ens equivoquem tots col·lectivament”. En aquest sentit, el president ha asseverat que “és perfectament assumible el termini de 18 mesos”. “Es pot fer i de fet s’està fent”, ha reblat.

En tot cas, ha advertit que el procés es troba “en l’última milla, la més curta però la més difícil”. “S’han de fer coses molt delicades, de bisturí”, però “ho tenim tot a favor perquè puguem resoldre el tram final de manera victoriosa”, ha explicat Puigdemont.

El president de la Generalitat s’ha referit, per altra banda, a la qüestió de confiança a la qual se sotmetrà el proper mes de setembre i ha assegurat que “no és un debat d’investidura”, sinó que “és una resposta de radicalitat democràtica, a la constatació que el Govern ha quedat en minoria al Parlament i que queda en paper mullat acord d’estabilitat parlamentària”.

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#47 JOAN PUIG, Badalona, 02/07/2016 - 20:19

Un altre que viu dins d'una bombolla, sense el mínim contacte amb la realitat- Fins i tot CDC li ve petita, el seu lloc està a Reagrupament com a president d'una junta de districte, d'aquestes amb 6 militants i 2 electors..

#46 Nen, Sqs, 02/07/2016 - 07:57

Puigde, entiéndelo de una vez: ELS CATALANS DE DEBÓ NO VOLEM LA INDEPENDÈNCIA.

Y tu tranquilo, no te preocupes, que no te falrará trabajo: en vuestra pastelería de Amer aún te necesitan. Puedes seguir haciendo monas alusivas al puses, pasteles con la estelada, etc. Estarás alli feliz, ¡como antes!

#45 A, Bcn, 01/07/2016 - 00:42

No han parado de decirlo hace ya años, cambiad el rollo

#44 manuel, abrera, 30/06/2016 - 22:58

No tienen capacidad siquiera de gestionar las multas de tráfico y nos quiere vender esta moto,¡se habrá fumado algo?,de risa.

#43 Tirant, bcn, 30/06/2016 - 21:54

Este tío resulta ya patético, de pena ... ¿Cuantos meses llevan ya anunciando los 18 meses? ...