Publicitat
Política · 19 d'Abril de 2016. 14:27h.

Puigdemont diu que té “majoria independentista” per continuar endavant

El president defensa “fer les coses bé, seguretat jurídica, fidelitat al Parlament i honestedat”

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en la seva primera roda de premsa, ha recordat que té “majoria absoluta independentista” per tirar endavant el procés i que té “un mandat del Parlament”. Puigdemont ha fet, tanmateix, una intervenció de més d’una hora amb un marcat caràcter tècnic amb el pla de govern de la XI legislatura on ha abordat temes com el programa universitari Serra Húnter o el decret de venda de carn de caça.

El pla de govern proposa, concretament, l’aprovació de fins a 45 lleis malgrat que en principi està previst per a només 18 mesos. El primer eix és “un país més just”, el segon “un país amb més i millor feina” i el tercer “un país amb bones pràctiques”.

El president ha insistit amb el procés perquè “amb les eines de l’autonomia no ho podem fer” i “necessitem eines d’estat”, però ha defensat que “hi ha un moment per a la fressa i un altre per a l’endreça”. “Aquest govern ha de fer endreça”, ha insistit. Carles Puigdemont, d’altra banda, defensat el següent full de ruta per al procés: “fer les coses bé, seguretat jurídica, fidelitat al Parlament i honestedat”.

Puigdemont
Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 Pepet, Sabadell, 20/04/2016 - 13:11

El titular hauria de ser: PUIGDEMONT DEIXA FORA A MÉS DE LA MEITAT DELS CATALANS, PER JUSTIFICAR ELS SEUS ACTES PERSONALS.

#8 Pepon , Bcn , 20/04/2016 - 00:09

Cuanto más alarguen el cuento peor para ellos. A veces una retirada a tiempo es lo mejor. Es lo que debería haber hecho CDC cuando el mesías naufragó en el 2012, pero dejaron que un loco narcisista arruinara el país y el partido. Indignos!!!

#7 botifler1914, Rufilandia, 19/04/2016 - 18:19

Y cuando necesitemos las herramientas de un imperio para llegar a fin de mes ¿qué????

#6 Grauero, Fora de Catalunya., 19/04/2016 - 16:41

"un país más justo", el segundo "un país con más y mejor trabajo" y el tercero "un país con buenas prácticas"
Lo mismo que quiero yo para España.
"con las herramientas de la autonomía no lo podemos hacer" y "necesitamos herramientas de estado" Igual son las personas (gobernantes) las incapaces

#6.1 Pepon , Bcn , 20/04/2016 - 00:12

Deberían probar con la llave inglesa o con un tornavís de creueta...
A los daneses les funcionó.

#5 Carlos Gomez, Bcn, 19/04/2016 - 16:19

Si admet que la cosa ja no s´aguanta per enlloc, que no son majoria i que els que son van minvant cad dia que pasa hauria de baixar la persiana i donar per acabada tota aquest astracanada sense que ni ells mateixos no sapiguen encara ben be perque va començar.
Estem ja als minutes trash.