Política · 19 de Març de 2017. 20:35h.

Puigdemont elogia el "diàleg" en la inauguració d'un nou magatzem

El president reivindica el “ model logístic d’aquest país”

Puigdemont elogia el "diàleg" en la inauguració d'un nou magatzem

Puigdemont

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha inaugurat el nou magatzem de productes refrigerats del Grup Bon Preu, a Balenyà, que ha suposat una inversió de 38 milions d’euros i generarà 200 nous llocs de treball.

El cap del Govern ha lloat aquest projecte que “enorgulleix tothom” perquè “respon al model logístic d’aquest país basat en el diàleg amb el seu entorn, compromès amb els productors i amb el territori”.  
 
Per al cap de l’Executiu, la nova inversió feta per la companyia “no només és clau per al present sinó sobretot pel futur”, i ha insistit en “el compromís de Bon Preu amb el territori creant llocs de treball i millorant les condicions de feina de la seva gent; en el compromís amb tota la cadena de producció, contribuint al  valor del sector primari i intentant ajudar l’economia de proximitat, i el compromís amb el medi ambient, amb la utilització de plaques fotovoltaiques creant una energia neta per a l’autoconsum”.
 
El president ha posat també en relleu que la inauguració és “la constatació de com un model d’èxit que, des de l’inici ha apostat per fer les coses bé, no només té futur sinó que aquest és brillant”.
 

5 Comentaris

Publicitat
#5 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 20/03/2017 - 11:29

Per aquest senyor els significats de Diàleg i democracia son una mica extranys. No el tornaré a votar. Espera! Si no l'ha votat ningú!

#4 emprenyat, Barcelona, 20/03/2017 - 10:52

El magatzem es una estructura d'estat o no? Ho pregunto per saber si ho tinc de posar a la llista que porto.

#3 botifler1914, Sinitaca, 20/03/2017 - 10:51

Bon Preu, estaba entre amigotes, el médico me tiene prohibido comprar en esa cadena.

#2 Juan García, Polígon industrial, 20/03/2017 - 09:56

A) Per tenir bons magatzems cal tenir bones infraestructures, però no eren un desastre per culpa de Madrit?
B) Bonpreu, Amazon, i el que vulgui:, magatzems. Ara la feina la fa personal amb baixa qualificació d'aquí poc robots. És el model del noupaisdeuropa?

#1 Rally, Badalona, 20/03/2017 - 07:56

Molta xerrameca. Una cosa és el discurs actual i una altra el sentit amb que votaven en clau de país, aquí i a Madrid. A tall d'exemple, reforma laboral. Després pio pio jo no he sigut.