Publicitat
Política · 15 de Febrer de 2021. 17:35h.

Puigdemont, en segona fila

El "president legítim" queda relegat al tercer lloc

Puigdemont, en segona fila

Les eleccions al Parlament han demostrat que el temps no passa endebades per a ningú, tampoc per a Puigdemont. L'expresident de la Generalitat -que encapçalava la llista de Junts malgrat que sap que no podrà accedir a l'escó- és un dels afectats pel resultat electoral malgrat els bons resultats de JxCat.

Primer perquè el vencedor de la jornada no ha estat el "president legítim", com li deien el seus, sinó un exministre socialista. L'independentisme ha acusat sovint el PSC d'aplicar el 155 i els ha tractat de "botxins" o fins i tot "carcellers".

En segon lloc perquè Esquerra ha guanyat finalment a Junts en la disputa per l'hegemonia en el camp independentista. Tot fa indicar que Pere Aragonès serà previsiblement el proper president de la Generalitat i no pas Laura Borràs com hagués volgut Puigdemont.

ERC, a més, ha optat per una via més possibilista -"la via ampla”, l'anomenen- amb l'objectiu de treure els presos per la via de l'amnistia o de l'indult. Puigdemont, en canvi, ja porta quatre anys a Waterloo i en cas de mesura de gràcia individual no el beneficiarà a ell perquè no ha passat per la presó.

Tot plegat, finalment, quan encara el tram final del suplicatori que està debatent el Parlament Europeu. La cambra legislativa segurament no hi posarà cap impediment, però dependrà després de la decisió final dels jutges belgues.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#9 Soloesmiopinion, Tabarnia, 16/02/2021 - 12:12

¿Quién es ese de la foto?

#8 Pan con tomate y jamón ibérico, El Trabuco catalán...!!, 16/02/2021 - 10:51

¡Uuuyyyy...! Puchi, te veo volviendo a pedir limosna, y de casoplón en Guaterlú nada de nada, tendrás que trasladar "la casa de la república" a algun chamizo en Molenbeeck.
Andá estoy viendo salir el sol... porque aquí en España vemos el sol. ¿Cuantos días hace que tu no lo ves? y todo por cobarde, hasta los de Lledoners lo disfrutan.

#7 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 16/02/2021 - 09:32

Ja s´han acabat les romeries a Waterloo a besar el seu Sant Prepuci. Els sants venidos a menos nomes han servit, serveixen i serviran per fer acida chirigota d´un gremi que no necesita ajudes per ridiculitzarse

Recordeu que el Papa Ratzinger va afirmar que els Reis Mags eren de Lepe i el seu succesor que la gent es podia endur al cel la seva masco

#6 Benet S., Barcelona, 15/02/2021 - 22:14

El curriculum del Vivales està farcit de mentides, enganys i fracassos que ha deixat per allà on ha passat. La culminació del seu final es haver estat protagonista de tot el mal que ha fet a aquest territori. Durant anys ha viscut amb l'esquena dreta i rebent la pleitesia de tota la camarilla d'ignorants que el rodejaven, pero la broma s'acabat

#5 Vigatano, Vic, 15/02/2021 - 19:22

Realmente este individuo hace ya tiempo que es irrelevante. Si no puede liarla y engrescar a la cohorte de garrulepes ni a ellos mismos interesa....