Publicitat
Política · 3 de Gener de 2020. 19:25h.

Puigdemont equipara la decisió de la JEC amb el 155

"És com el 155 però sense passar pel Senat"

Puigdemont equipara la decisió de la JEC amb el 155

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha afirmat que la decisió de la Junta Electoral Central d'inhabilitar el president Quim Torra "és com el 155 però sense passar pel Senat". En una piulada al seu compte de twitter, Puigdemont ha lamentat la decisió de l'organisme i ha manifestat que és "indignant" i "vergonyós".

Carles Puigdemont també ha criticat que "els dos darrers presidents de Catalunya han estat cessats per Espanya, no pel Parlament" i ha dit que "s'han acostumat a decidir qui ha de ser president i qui no".

"Acaben d'inhabilitar el president Quim Torra. Indignant, vergonyós. Els dos darrers presidents de Catalunya han estat cessats per Espanya, no pel Parlament. S'han acostumat a decidir qui ha de ser president i qui no. Prou. És com el 155, però sense passar pel Senat" ha escrit en la piulada.

53382-77.jpg

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 atl.lota, pineda, 04/01/2020 - 02:37

Lo indignant i vergonyos, es com vares FUGIR, sense dir res a ningú. Deixant als teus i a Junqueras, sense dir res. Aixó es vergonyós. Potser mai ho diran, peró hem conegut tots com ets i de quin peu calces. Fas el que et dona la gana i encara n'hi ha que et creuen, pobrets. Si guanya esquerra, t'estarà molt bé, per FUGIT i MENTIDER

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 03/01/2020 - 19:50

Ara es l´hora de la dignitat, de les Patums, de les Besties Grosses : dels Eduards, el Pujol o el Reyes. O millor un tandem.

Estem ja vacunats contra qualsevol apocalipsi imaginable i necesitem adrenalina intravenosa en dosi veterinaria, emocions fortes, per fernos sotir de tanta displicencia.

Ara es l´hora segadors. Aixo es un no parar