Política · 22 d'Octubre de 2018. 14:58h.

Puigdemont es desinfla

Només aconsegueix reunir-se a Waterloo amb els seus incondicionals

Puigdemont es desinfla

Carles Puigdemont i el president Quim Torra s'han reunit en un hotel de Waterloo, a Bèlgica, amb representants d'alguns partits i entitats per parlar dels detalls de l'anomenat Consell de la República. Tot i el secretisme que hi ha al voltant de la trobada, s'han sabut els noms d'alguns assistents a la reunió.

A part dels dos presidents, hi ha la consellera de presidència, Elsa Artadi; el portaveu de JuntsxCat al Parlament, Eduard Pujol; el diputat de JuntsxCat Albert Batet; la vicepresidenta del PDeCAT, Míriam Nogueras, i representants d'entitats com Oleguer Serra, d'Òmnium, Pep Cruanyes, de l'ANC, o David Saldoni, president de l'Associació Catalana de Municipis.

Per part d'Esquerra Republicana hi ha assistit el president del grup parlamentari, Sergi Sabrià, i l'exconseller, exiliat a Brussel·les, Toni Comín. La CUP ja va anunciar divendres que no hi aniria. D'aquesta manera, sembla que la falta d'unitat entre els partits independentistes de les últimes setmanes s'ha mantingut en el que havia de ser una cimera per la unitat, que es quedarà en una trobada per abordar l'anomenat Consell de la República.

Puigdemont explicarà detalls de com ha de funcionar aquest òrgan, de naturalesa privada. El Consell de la República es presenta com un govern a l'exili, que ha de fer reunions periòdiques i que s'ha de coordinar amb el govern de la Generalitat, que hauria d'assumir les decisions polítiques que s'acordin a Waterloo.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#36 Galba, Bcn, 23/10/2018 - 14:33

Es desinfla? Tenint en compte el volum del seu ego tardarà anys en desinflar se.

#35 OVNI, ELX, 23/10/2018 - 13:28

El cap superior de la policia espanyola a Nafarroa, Daniel Rodríguez López, ha presentat la seva dimissió després de revelar-se que fa servir un compte de Twitter per insultar polítics independentistes i lloar el colpista Antonio Tejero.

Nota: "Todo por la Patria"

#34 OVNI, ELX, 23/10/2018 - 13:25

Un dia com avui de l’any 1940, Heinrich Himmler, cap de les Schutzstaffel (els escamots de seguretat del partit nazi alemany, les SS) i Reichsführer SS (cap de l’oficina de control de les forces policials de l’estat alemany i de la policia secreta la Gestapo), arribava a l’aeroport de Barcelona convidats per Franco.

#33 botifler1914, Sinitaca, 23/10/2018 - 12:28

Republica en cosntrucción (perdonen las molestias, el bochorno y la verguenza ajena)

#32 i..i., ., 23/10/2018 - 08:42

¡¡¡¡Pppppprrrrrrrrrrr.........prprfpfppffffpfff.....pfffffffffffffff!!!!!