Publicitat
Política · 30 de Setembre de 2021. 21:30h.

Puigdemont es fa el valent

Diu que "vam vèncer la por" l'1-O malgrat haver fugit

Puigdemont es fa el valent

L’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha penjat a les xarxes socials un “missatge institucional” amb motiu del quart aniversari del referèndum de l’1-O, que ha definit com una “victòria històrica que avui és un referent internacional”. "Vam vèncer la por", ha destacat.“Quatre anys més tard, la persistència té un nom, que també el sap tothom: Consell per la República”, ha dit, tot apel·lant a l’himne del FC Barcelona.

També ha assegurat que “en relació a Catalunya l’Estat espanyol només té un objectiu, que és el de liquidar la nació”. Igualment, ha assegurat que l’Estat vol eliminar “la llengua catalana” i “convertir Catalunya en una regió administrativa”.

Puigdemont ha defensat que “nosaltres hem de tenir clar el nostre objectiu: la pervivència de Catalunya com a nació només és possible com a Estat independent”. “La nació catalana no és ni serà mai acceptada com a tal dins l’Estat espanyol”, ha dit, a més d’indicar que “hi ha formes de victòria que són a les nostres mans”. “Visca Catalunya lliure!”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#50 Neferu, Barcelona, 01/10/2021 - 20:30

Tiene gracia que sea él quien diga que venció el miedo el 1-O . Él, que salió huyendo en el maletero del coche.Jajajajaja

#49 Joe, Tarragona, 01/10/2021 - 16:29

En la imagen se ve su semblante,gesto despierto,altivo,mirada alerta,un líder nato,vamos,yo le pondría un bigotito.

#48 Pan & tomate y jamón ibérico, El Trabuco catalán., 01/10/2021 - 12:56

"¡El lunes todos al despacho...!" dijo nuestro héroe ofreciendo el pecho y... bueno... eso que se dice en catalán. ¡Si hombre lo de "pit i collons..."!

La historia catalanista ya esta blanqueando al personaje, son capaces de decir, que los coches en 2017 no tenían maletero...
Esperemos que quede un Gaziel que cuente la verdad...

#47 Vlac, Barcelona, 01/10/2021 - 12:39

El 1-O fue una patochada , como lo demostró la hija de Laboratorios Almirall , que votó más de 5 veces llevando , a modo de capa, una bandera española... Solo por este hecho, el referendum es totalmente nulo ....

#46 Tirant, Bcn, 01/10/2021 - 12:38

Quin pallasso ... I que panolis els que es deixen enganyar una i altra vegada ... El separatisme té unes bases amb un component "masoca" apreciable ... Excepte els que viuen i es forren amb "el procés" .. . Aquests sí que són llestos.