Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2020. 17:13h.

Puigdemont es queda les sigles de JxCat

Jugada de l'expresident al seu antic partit

Puigdemont es queda les sigles de JxCat

Puigdemont, a la seu de CDC, quan va ser designat per Mas

El líder de JxCat i expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, s'ha fet amb el control de la marca de JxCat, segons ha avançat Catalunya Ràdio i han confirmat a l'ACN fonts del seu entorn.

Al registre de partits del Ministeri de l'Interior s'ha produït un canvi i ara consta com a president de JxCat l'alcalde de Balenyà, Carles Valls, afí a l'expresident. Fins ara hi havia el nom de la consellera del PDeCAT al districte del Eixample de Barcelona, Laia Canet Sarri, considerada pròxima al president del PDeCAT, David Bonvehí.

Fonts de la direcció del partit han assegurat a l'ACN que tenen documents que indiquen que no es pot fer aquesta operació i han avisat que emprendran "les accions legals que calguin".

Després de setmanes de negociació sense acord, la setmana passada Puigdemont va anunciar que tirava endavant un nou partit al marge del que decidís el PDeCAT, que insisteix en no voler quedar diluït en la nova formació i defensa la fórmula de la coalició electoral.

Amb aquest nou pas de Puigdemont, la direcció del PDeCAT encapçalada per Bonvehí perd el principal poder de negociació que tenia. Ja que en els darrers dies des del PDeCAT insistien que no podia existir JxCat sense el PDeCAT, perquè el partit demòcrata té els drets adquirits de la marca.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#19 Purria lazi, Mollerussa, 12/07/2020 - 12:33

Junts pel sí
Junts pels pèls
Pèls pel sí
No tinc pèls
Pèls per mi
Tots pels pèls
Just for men
Ara veuràs tu
Puja por aquí
Caguem tots junts
I have a pen
Pot el que vol
Jo te la xup
Necessito un Kit Kat
Me la bufa tot
Vaig molt fort
....

Y el definitivo:
Cuando haces pop, ya no hay stop.

#18 Pep, Barcino, 11/07/2020 - 15:44

Puigdemont se independeniza del PDeCAT, pero se lleva a su casa la pasta de las subvenciones de JxCat. La independencia era esto.

#17 Barretina a rosca, Black hole, 11/07/2020 - 14:09

La sucursal belga de la cueva de Alí Babá dirigida por el Vivales no se ha quedado con el nombre JxCat se ha quedado con las subvenciones que dinero que recibe estas siglas, las siglas del Pdecat no reciben subvención.

!Todo por la pasta! Esto se llama atraco y no jugada maestra.

#16 ferran, jonestown, 11/07/2020 - 12:41

aquest tio és un geni,no em digueu que no...

es pasa la vida aixecant la camisa a tot quisqui,i tot així aconsegueix embaucar les seves víctimes perquè vaigin afluixant la mosca i/o el votin a les eleccions,sabent que els tornarà a prendre el pél...

i els numeraris de la secta aplaudint...

#15 Neferu, Barcelona, 11/07/2020 - 10:59

Lo que más me gusta y sorprende de estos políticos y su capitán es que estén tan preocupados por el problema de salud que asola a Catalunya, que han dejado de lado la política y sus tejemanejes y se han puesto a trabajar para salvar a los catalanes del covid. Naturalmente acabo de explicar un cuento chino. La verdad es que les importamos una merd