Publicitat
Política · 12 de Maig de 2017. 17:23h.

Puigdemont es repeteix

Proposa el mateix ara que en una conferència que va fer a Madrid el passat mes d'octubre

Puigdemont es repeteix

Puigdemont durant l'acte a Madrid de l'octubre

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha tornat a fer aquesta setmana la mateixa “proposta” al Govern espanyol sobre el referèndum que la realitzada a Madrid a l’octubre. El cap de l’Executiu ha anunciat aquest dijous durant un dinar que farà “un darrer intent” de negociació basat en “parlar de la data, de la pregunta, de les majories i de la implementació del resultat”.

A l’octubre, Puigdemont va anunciar des de Madrid “la proposta catalana a l’Estat” basada exactament en els mateixos punts, durant un discurs pronunciat als Esmorzars d’Europa Press.  En concret va parlar literalment de “la data del referèndum”, “la pregunta a fer” i “els resultats per a considerar vàlida la resposta i el compromís de implementar-la”.

Puigdemont també ha insistit en repetir el què passarà si l’Estat no negocia. Si dijous en el dinar ‘Àgora’ de Sobirania i Justícia va dir que si la resposta del Govern espanyol “no és parlem, anirem a la segona part, el referèndum”,  a l’octubre va afirmar que si l’Estat no negociava es tornaria a parlar però no per “celebrar el referèndum” sinó per “convidar l'Estat espanyol a implementar els seus resultats”.

El cap de l’Executiu ha reconegut durant el discurs de dijous que “la petició formal de diàleg, de negociació, flexible” es basarà en “dir allò que he dit també a Madrid en les dues conferències”.

Carles Puigdemont ha etzibat aquesta setmana que “malgrat tots els intents que hem fet perquè l’Estat espanyol formi part de la solució, només hem aconseguit que continuï formant part només del problema”. A l’octubre de l’any passat deia que “l'únic projecte espanyol” era “impedir que Catalunya pugui exercir el seu anhel d'autogovern”. En aquella ocasió va afegir que si és continua per aquest camí “perdrem tots, però molt especialment la societat espanyola, mal orientada per la política espanyola en una confrontació per un unitarisme estèril que els catalans no desitgem”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 Jan petit, manresa, 13/05/2017 - 13:03

El meu veí del cinqué vol negociar la seva condició d'Emperador del Bages, tota la familia li dona suport. Com es un demòcrata està perfectament obert a discutir la data, la catedral per a la coronació i els tributs que li hem de pagar com a súbdits.

#8 Paliques, Ni de aquí ni de allí., 13/05/2017 - 12:14

Mariano que nos vamos...
zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
10 Mariano que nos vamos!!!
20 zzzzzzzzzz.....
30 Mariano que nos vamos de verdad!!
40 zzzzzzzzzzzzzz.....
50 Mariano que nos vamos, de verdad de verdad, pero de verdad.
60 zzzzzzz......
70 Mariano que nos vamos de verdad de la buena, palabrita del niño Jesús.
80 zzzz......
90 GOTO 10

#7 Follower, Bcn, 13/05/2017 - 11:23

Es tan cortito, no da pa Mas. Vaya Bono Loto ser honorable pesident sin ser votado. I tener una bruixa al lado haciendo de lss suyas.

#6 Escèptic, Bcn, 12/05/2017 - 21:04

Mirem lo positiu, el tindrem un dia fora i els hi fotrà la pallissa als altres. Qui no es conforma és per què no vol.
Però sí, és un pessat de collons.

#5 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 12/05/2017 - 20:49

Ell es repetitiu, monocorde i torturador com la megafonia de la planta de rebaixes d´uns grans magatzems.

Com una ladilla, vaja.