Publicitat
Política · 7 de Desembre de 2019. 17:01h.

“Puigdemont és un personatge com Pippi Calzaslargas”

El president de Foro Espanya, Mariano Gomà, diu que a Europa “no saben qui és”

“Puigdemont és un personatge com Pippi Calzaslargas”

Carles Puigdemont

El president de l'Associació Fòrum Espanya, Mariano Gomà, ha afirmat que el procés independentista no interessa “ni a Europa, ni als Estats Units, ni a la resta de el món”. “No estan aconseguint res, perquè a Europa els interessem relativament poc”, ha manifestat aquest dissabte en una entrevista a la Cope.

Preguntat per la imatge internacional de l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, Gomà ha assenyalat que “és un personatge com Pippi Calzaslargas”. “Tu parles de Puigdemont a Alemanya, Suïssa, Noruega, Dinamarca... i no saben qui és”, ha assegurat.

El president de Fòrum Espanya ha considerat que Puigdemont viu en una “pel·lícula” que “es veu aquí, però que als països europeus ni es projecta”. “Catalunya està comprant una pel·lícula que no interessa”, ha indicat.

També ha reclamat mesures per a l'Estat “vulgui tornar a estar a Catalunya amb actes, amb institucions, banderes i si fos possible amb ministres catalans amb carteres de pes”. Una de les accions que proposa és que el Rei visqui a Catalunya “durant tres mesos a l'any”.

D'altra banda, Gomà ha criticat que “la burgesia catalana ha desaparegut per covardia” i ha lamentat que la societat civil catalana està “desapareguda”, “silenciosa” i “silenciada”. “Els independentistes han guanyat les institucions econòmiques catalanes per incompareixença del contrari”, ha conclòs.

Mariano Gomà

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#15 Catadisney Show Room, Arties, 09/12/2019 - 00:37

Goma sabe de lo que habla. Las aventuras de Puigdement en Europa las desconocen , este foragido tiene los días de vacaciones contados .... El resort Ladoners le esperra.

#14 Joan, BCN , 08/12/2019 - 19:21

Com se li acut comparar el gran personatge creat per Astrid Lindgren amb aquest caganer d'Amer?

#13 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 08/12/2019 - 18:18

Jo li dic Polvorilla que es mes nostrat, mes mediterrani.

#12 Jordi, Sant Esteve de les Roures, 08/12/2019 - 11:16

Aquest senyor crec que havia estat president de Creu Roja de Lleida... Però, qui és? Què vol? Que és Fòrum Espanya? Potser el President Puigdemont és pipí, però aquest Gomà és més aviat en Pingu.

#12.1 Albert, BCN, 08/12/2019 - 13:11

Al menos no está chiflado como puigdemont

#12.2 Sergi Sergio, Barcelona, 09/12/2019 - 16:39

Hombreee, al menos trabajaba para algo positivo para la humanidad como es la Cruz Roja, el huido solo es un vivales, un listillo de pacotilla.

#11 P. Langstrumpf, Alladalt, 08/12/2019 - 11:06

Res a veure el personatge de la Calcesllargues amb el Cantinflas nostrat, la sueca tenia a més de personalitat, ingeniutat i caràcter, el nostre Pippi no te res d'aixó, la seva única habilitat es esmunyir-se dins d'un maleter de cotxe i sortir cagant ósties fugint dels "opressors" que ara sembla vol representar a la UE com diputat espanyol.

#11.1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 08/12/2019 - 12:17

Si bien se mira, hay paralelismos. Los dos son "top" en lo suyo: Pippi era la niña más fuerte del mundo y Puchi es el gobernante más cobarde del mundo. Los dos usan peinados estrafalarios. Una tenía por compañeros un mono (el Sr Nilsson) y un caballo (Pequeño Tío), el otro tiene a un tití estrábico (Junki) y una jamelga llorona (Rovira).