Publicitat
Política · 10 de Novembre de 2017. 22:46h.

Puigdemont escalfa la manifestació pels 'presos polítics'

L'expresident demana que "no ens deixem atemorir"

Puigdemont escalfa la manifestació pels 'presos polítics'

El president de la Generalitat destituït, Carles Puigdemont, ha cridat a participar en la concentració de demà, convocada per entitats sobiranistes a la ciutat de Barcelona. Puigdemont, ha assegurat que s'ha d'expressar "un clam unitari, alt i clar" en defensa de les institucions catalanes i per l'alliberament dels exconsellers.

"Demà tenim una cita per expressar amb un clam unitari, alt i clar, que volem democràcia i volem llibertat" i ha demanat que "no ens deixem atemorir per aquells qui voldrien imposar la llei del 155, que voldrien retallar les nostres llibertats i que voldrien vexar i humiliar les nostres institucions".

L'expresident de la Generalitat, a través d'un vídeo, ha remarcat que "demà la tarda ens hem de tornar a fer sentir, que tot el món escolti aquestes veus plurals que envien un missatge molt clar, a l'Estat espanyol, que així no pot continuar, i a la comunitat Europea, que deixin de mirar a un altre costat".

La concentració, que tindrà lloc demà a les 17.00 hores, pretén mostrar el rebuig a l'aplicació de l'article 155, defensar l'alliberament dels "presos" i en defensa de les institucions catalanes. La manifestació està convocada per l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#16 Road Runner, Mohave, 11/11/2017 - 14:33

Te pebrots que el fugitiu continúi donant lliçons- Aquest hauría estat capaç de robar el sac del Compte de Montecristo per fugir del castell d'If i deixar el poble Dantès a la garjola.

#15 Carlos Gomez, lilas rojas y amarillas, 11/11/2017 - 13:37

Es com la mosca de la tele. I aquest creti ha sigut President de la Generalitat per la pasivitat i la indolencia dels que ara poden acabar d´una vegada amb aquest desvari suicida.

Quin esperpent.

#13 Sergi , Barcelona, 11/11/2017 - 12:22

"No ens deixem atemorir" y nos lo dice este cobarde, Fuigdemont, Cobardemont.

#12 Manu Kopenawa, Barcelona Española, 11/11/2017 - 11:56

Los belgas deberian por un asunto de seguridad nacional, devolver al mamaracho este a la justicia española cuanto antes, mediannte decreto de catastrofe o con cualquier excusa, por que si no, es capaz de enfrentar a flamencos y valones y crear un conflicto de grandes proporciones en Europa, que es lo que pretende.

#11 Grauero, Gurugù, 11/11/2017 - 10:48

(...y a la comunidad Europea, que dejen de mirar a otro lado"...) No es que miren para otro lado, te miran y no te dan la razón porque no la tienes, y te dicen ademas que vuelvas a la legalidad española de la CE y el Estatut.
Claro, a no ser que ahora a eso se le llame "mirar para otro lado".