Publicitat
Política · 7 de Juliol de 2012. 14:21h.

Puigdemont: "Espanya no té futur"

L'alcalde de Girona diu que "la gent no pot més"

Puigdemont: "Espanya no té futur"

Puigdemont, amb Vila d'Abadal, durant l'assemblea

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha assegurat que "si Espanya fos un verb no podria conjugar el futur, perquè no en té" durant la seva intervenció a l’assemblea general que l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

En l'acte a l'Auditori-Palau de Congressos de Girona, ha afirmat que "com que no té futur ni l'ha tingut quan les coses suposadament anaven bé i ara que van malament tendeixen a anar pitjor és obligació dels polítics trobar propostes de futur per al nostre país". En aquest sentit, ha afegit que l'únic futur "raonable, centrat i moderat per a Catalunya" es assolir l'"estat propi'.

D'altra banda, l'AMI aprovat una resolució que aposta perquè el pacte fiscal sigui un primer pas per resoldre els problemes econòmics de Catalunya, abans d'anar cap a la independència.

L'acte ha comptat amb la presència del secretari d’organització de CDC, Josep Rull, que ha donat suport en nom del seu partit a la iniciativa i ha destacat que l’associació “agrupa més de la meitat de municipis de Catalunya elegits democràticament”. Uns municipis que, segons ell, "expressen la seva voluntat d’aconseguir la llibertat de Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#19 PAPITU, GIRONA, 10/07/2012 - 16:15

I a Girona tampoc tenim futur amb aquest alcalde pamplinas. encara es hora de que sapiguem a que es dedica. CIU ha perdut la seva oportunitat històrica amb aquest alcalde, quina llástima. Sap greu dir-ho però es el que es defineix perfectament com a "xixarel·lo"

#18 Roger, berga, 10/07/2012 - 02:24

I Catalunya tampoc,gràcies a la quantitat inmensa de vividors catalans...apa vinga!

#17 alicantino, alicante valencia españa, 09/07/2012 - 10:53

Alucino con estos caraduras mediocres. Cuando las cosas van mal, no aportan nada, su única solución: abandonar a los otros (como las rastas). Ni una idea para mejorar. Sacan lo identitario, que me rio yo de eso, pq a poco q rasques estamos más mezclados que el azucar en el café. Srs. lamentable.

#16 PER DESGRACIA LA UNICA SOLUCIO ES PXC, GIRONA, 09/07/2012 - 10:48

Sique te rao en puigdemont,pero ell ontinua donan sudbecions al inmigrants i fent pagar als autoctons. Per exemple casals d´estiu inmigrants els que pagan perque molts no pagan.Inmigrants 25 euros ,autoctons casi 200 euros. Inmigrants tenen 3 dies de pisina a la setmana , autoctons no tenen piscina

#15 Joan, Flaçà, 08/07/2012 - 13:10

A Girona tothom sap que en Puigdemont els caps de setmana treu l'estelada i el dilluns al matí pacta amb el PP. Hipòcrita. Ell i el seu partit, que està fent el mateix per tot Catalunya. CiU és l'estafa del tocomocho. Tants anys fent el mateix i sembla mentida que els catalanets no se n'adonin.