Publicitat
Política · 25 de Maig de 2019. 17:44h.

“Puigdemont està tocat del bolet”

El periodista Albert Soler diu que Rufián només havia d'estar 18 mesos al Congrés, però “s'hi pot jubilar perfectament”

“Puigdemont està tocat del bolet”

Albert Soler

El periodista Albert Soler ha afirmat que “a hores d'ara està clar que Puigdemont està tocat del bolet”. “És una opinió personal però el seu advocat hauria de demanar el seu retorn, però no per ser jutjat, sinó per no ser jutjat... per la seva incapacitat”, ha considerat en una entrevista a El Confidencial.

“Que es quedi un temps internat en una institució on el tractin una mica. No crec que es curés del tot, però potser podria acabar treballant de jardiner o d'alguna cosa. Podria donar la tabarra a les petúnies, que no es queixarien, i deixar-nos en pau a la resta dels catalans”, ha afegit Soler, després de destacar que l'expresident català “fa poc va sortir a la tele dient que havia creat uns segells de la República”.

El periodista també ha destacat que el diputat d'ERC, Gabriel Rufián, “va arribar al Congrés dient que només estaria 18 mesos. Fins al referèndum”. Soler ha explicat que un membre d'Esquerra el que va voler dir és que “estaria al Congrés fins que s'aconseguís la independència”. “Es pot jubilar al Congrés perfectament...”, ha reblat.

A la pregunta de si “hi ha diversos personatges folklòrics al voltant del procés”, el columnista del 'Diari de Girona' ha assenyalat a Pilar Rahola. “El seu últim numeret: plorar en una tertúlia radiofònica al parlar dels polítics presos recollint les seves acreditacions al Congrés. En aquest país s'ha perdut el pudor?”, ha manifestat.

Soler, d'altra banda, s'ha mostrat crític amb el paper d'alguns mitjans de comunicació pel seu paper durant el procés per haver-se “empassat” que existia un full de ruta per a la independència. “Ara s'estan descavalcant moltes grans firmes del periodisme català, que si tot el procés va ser una mica precipitat, diuen. Ara, perquè al principi van comprar tot el que va sortir per la boca dels quatre sonats. S'ho van creure o simular creure-s'ho”, ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#23 Juanico, Bcn, 26/05/2019 - 20:39

Es pot opinar que es vulgui, però no es pot ser mala persona com sembla ser aquest home, tant desagradable ...

#23.1 Mercè, Barcelona, 26/05/2019 - 23:37

Els dolents de veritat són el Puigdemont i els seus sequaços, i tú deus ser d’ells.

#21 Neferu, Barcelona, 26/05/2019 - 14:42

Albert Soler, el irreductible. Gracias por no dejarse comprar, gracias por llamar a las cosas por su nombre, gracias por resistir, gracias por hacer un periodismo ético.

#20 Daniel, Barcelona, 26/05/2019 - 12:53

En serio que Espanyistan no podria invertir en millors professionals del periodisme? Sempre hi ha un aire de ràbia i agressivitat en aquests personatges catalanofòbics.

#20.1 pere, sabadell, 26/05/2019 - 14:27

aquest senyor treballa en un mitja privat i fa us de la seva llibertat d expressio (la mateixa democracia de la que vostes s omplien les boquetes fa 2 anys). d altra banda si tant vol criticar en la seva linia parlem de teleproces i de la milionada que ens costa a tots, els de la parroquia i els de la no parroquia

#20.2 George, Downunder, 26/05/2019 - 14:31

Lo q a lo mejor tenemos q gastarnos en España es mogollón en psiquiatras aver si os arreglan el coco un poco a etnicistas fasistoides como tú

#20.3 Mercè, Barcelona, 26/05/2019 - 23:41

Què t’has cregut de dir que aquest senyor és catalanofòbic? Ets dels que dóna carnet de catalanitat? Per mi els que sou catalanofòbics sou vosaltres que esteu destruint Catalunya. Miserables!

#19 Nitato, Navarcles, 26/05/2019 - 11:36

Feixisme és precisament denigrar, silenciar, insultar i inclús matar als periodistes opositors. El que hi ha a catalunya és molt funcionari propagandista del poder que s'autoanomena periodista, però que està per respatllar el poder, el pla mestre del pare de la pàtria, el senyor pujol.

#18 ferran, rugby, 26/05/2019 - 09:16

fan falta uns quants alberts solers a aquest país...