Publicitat
Política · 10 d'Agost de 2016. 11:09h.

Puigdemont fa de 'beatle'

El president toca 'Let it be' al dinar a casa de Pilar Rahola

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que havia format part d'una banda de rock, es va animar a tocar la guitarra al "dinar i festassa" que van celebrar a Cadaqués, a la casa de la periodista Pilar Rahola.

El vídeo compartit per Rahola al seu compte de Twitter mostra com el president toca els acords de del tema Let it be dels The Beatles mentre la resta de convidat canten la cançó.

Puigdemont ja va mostrar la seva habilitat amb la gutarra durant l’especial 4.000 programes del ‘Versió Rac1’ el passat mes de juny quan va tocar ‘Camins’ al costat de Gerard Quintana.

Carles Puigdemont, amb la guitarra
Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#35 Jo Ma Teix, Cadaqués, 13/08/2016 - 09:05

El papanatisme d'esplai infantil catalanet no té límits. Com la vergonya aliena que em produeix.

#33 Tonada genial, heavens, 12/08/2016 - 17:20

Diuen que en un "güija" han parlat amb John Lennon des de l'altre barri i els ha preguntat si alló que cantaven a Cadaquès era Perico el chocolatero o la Ramona, es veu que quan ets un esperit perds el sentit musical, o potser l'audio celestial no és massa bo.

#32 Catilina, Gades, 11/08/2016 - 12:09

Como decimos en mi tierra,..esto si que es, una chirigota!!!. Sois geniales!! y con 4 cuerdas de voces, perfectamente afinadas. Espero que por febrero os apuntéis al concurso de carnaval de Cadiz, tenéis madera de sobra para ganar el primer premio.Por cierto, no he visto la napia de Toni Albá.Salut

#30 De-MAS_Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 11/08/2016 - 02:34

Que ben invertits els diners públics que cobren, siguin sous o subvencions, tota aquesta penya. Haurien de cobrar encara més, a veure si els arriba per pagar-se un curset d'afinació musical, nivell d'iniciació.

#29 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 10/08/2016 - 23:39

Aixo no es mes que la ronya nacionalista de tota la vida ara mutada, sopresiva i sobtadament, en indepedentista, la ronya dels Cartiers i dels Cliquots de tota la vida, pero no deixa de ser ronya., la nostre.

Una ronya que pagem tots dient.nos que plou.