Publicitat
Política · 28 d'Octubre de 2019. 08:36h.

Puigdemont fa l'ullet a Putin

Diu que la UE permet "la violència" en un diari rus

Puigdemont fa l'ullet a Putin

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, en un article en el medi rus Komsomólskaya Pravda, afirma que "si per la Unió Europea no té cap significat que la llista de vencedors en les eleccions a l'Europarlament a Catalunya que jo encapçalava no tingui representació, això vol dir que la UE està d'acord en deixar de ser el guia indiscutible de la democràcia, que li va permetre donar lliçons de democràcia a tot el planeta".

Puigdemont també retreu a la UE que permeti a un dels seus estats membres "emprar la violència contra els seus ciutadans". "Fa mal comprovar que les institucions polítiques europees tot això ho veuen i guarden silenci", afegeix.

"Fa dos anys Catalunya va iniciar el seu camí cap a l'establiment d'una república independent; sabíem que el camí no anava a ser ràpid, fàcil i sense danys .... Però sabem que només ens queda aquest camí ", escriu el deposat líder català.

"La repressió que en el moment actual ha llançat l'Estat espanyol en resposta a la veu de la societat catalana confirma el col·lapse del règim que es va instal·lar després de la transició a la democràcia", conclou.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#21 Sarola, Castelldefels, 29/10/2019 - 12:15

¡ Es un estanye paelles ! i sempre ho ha sigut . Els Catalans som una maravella a l'hora d'escollir als nostres dirigents ?.

#20 AnnaMollet, Mollet, 28/10/2019 - 18:29

¡Puchi alíate con el Putín y que financie la independencia, a cambio de poder traer la flota nuclear rusa al puerto de Barcelona. A la Unión Europea, a USA, y a la OTAN les va a encantar tu genial idea!

#19 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 28/10/2019 - 18:28

Us l´imagineu fent un anunci de Smirnoff disfressat de cosac i ballant el casachok amb la senyora Rahola per congraciarse amb el Padrecito Putin ?

No ho descarteu

#18 Capit@n España, El próximo Doctor Maligno., 28/10/2019 - 16:09

Muy bien, Puchi. Te recomendaremos para el papel de villano en la próxima película de la serie Austin Powers .jajajajaja

#17 Figueras, Figueras, 28/10/2019 - 13:29

Catalans de bé! Europa ens roba, ja al 1714 ens va envair els colors Europeus, nosaltres érem un País ple i ric!
Volem dialogar amb Europa, però no volen! Volem dialogar de lo que vulguin, però sempre amb l’objectiu independència, però no ens escolten!
Catalans, Europa es dolenta, un país invasor, ens roba, contamina, ens insulta, ens menysp