Publicitat
Política · 8 de Gener de 2019. 09:11h.

Puigdemont fa tastar uns dolços per por que l'enverinin

També surt a l'exterior amb armilla antibales, segons l'ABC

Puigdemont fa tastar uns dolços per por que l'enverinin

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, va fer provar uns dolços que li van regalar uns admiradors independentistes a un dels seus guàrdies de seguretat per por que estiguessin enverinats, segons relata Salvador Sostres en una crònica publicada a l'ABC. Sostres també afirma que Puigdemont surt al carrer amb armilla antibales.

"Un dels últims debats que les seves imatges des de Bèlgica han generat és si s'havia engreixat. El que podria semblar una qüestió frívola té però una resposta més greu. Si se'l veu més ple no és perquè calmi la nostàlgia de la seva terra menjant massa, sinó perquè en la seva última paranoia creu que volen assassinar-lo", escriu el columnista.

"Les seves persones de confiança asseguren que surt molt poc de Maniac Mansion i que quan surt ho fa proveït d'una armilla antibales, i que per això apareix més rabassut en els retrats. 'No està gras, està boig!', exclama un els habituals de Waterloo, fart dels desvaris del seu cap", afegeix.

També explica que "les seves prevencions contra els sicaris imaginaris que en el seu deliri el persegueixen no es limiten a l'armilla antibales, perquè tem -el mateix que un tret- morir enverinat. L'últim diumenge de 2018, en l'habitual 'happy hour' a la que surt al jardí a saludar els que han anat a visitar-des d'Espanya, uns admiradors van voler obsequiar-lo amb una caixa dels famosos pastissets de Rasquera, comprats a la cèlebre pastisseria Piñol Puig d'aquest poble de la província de Tarragona".

"Per no semblar antipàtic, ni que menyspreés el regal, va obrir la caixa però en lloc de menjar-se un, els va oferir als agents que s'ocupen de la seva seguretat, per veure si contenien algun tipus de verí. 'En ser tan dolces', li va dir a un dels seus col·laboradors, 'és més fàcil que el verí no es noti'", relata.

"No hi ha constància que els mossos que van poder morir enverinats pels dolços de Rasquera s'hagin rebel·lat contra Puigdemont, ni tan sols que sàpiguen que el seu cap els va exposar a aquest perill, però ningú a Maniac Mansion confia en el seny del que fa un any veien com el líder indiscutible que encarnava l'èpica dels que volien una Catalunya independent", conclou.

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#34 Nueva Consigna, Brussel•les... to Bahamas!, 09/01/2019 - 07:41

"Demà tots a menjar pastissos!"

#33 soloesmiopinon, Tabarnia, 08/01/2019 - 23:08

Tranquilo Puchi. Estas cosas solo le pasan a la gente importante. Puedes estar tranquilo.

#30 Pepa, S feliu llobregat, 08/01/2019 - 21:40

No m' ho crec .

#29 Menjamela Grandi, Anapurna, 08/01/2019 - 20:56

Menudo ser más despreciable. Aquí ha demostrado el aprecio y la consideración que tiene incluso por los que le siguen. Menuda sabandija.

#28 Elisabet, Barcelona, 08/01/2019 - 20:15

A veure si a mí em regalen bombons i tinc gent al voltant, abans de menjar-ne jo n'ofereixo als altres, res.. qüestió d'educació....vinga quina xurrada de notícia!!Ah!!!No patiu que el nostre President està molt tranquil a Waterloo i a la resta del món,menys Espanyistan, que està ple de Torrentes. Visca Catalunya lliure!!!!

#28.1 Albert, BCN, 08/01/2019 - 22:28

Esta tarao... y no lo ves

#28.2 Soloesmiopinion, Tabarnia, 09/01/2019 - 07:53

Claro que sí wapi, claro que sí. No tothom és tan "intelectual" con tú.

#28.3 pepe, andorra, 09/01/2019 - 15:09

puigdemont? y ese quien es?