Publicitat
Política · 29 d'Agost de 2018. 18:48h.

Puigdemont fa una crida a desescalar el conflicte

Demana no caure en provocacions "que dificultin el necessari diàleg entre les parts"

Puigdemont fa una crida a desescalar el conflicte

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha fet una crida a "no escalar el conflicte" respecte a la polèmica dels llaços grocs a l'espai públic i ha afirmat que "totes les expressions tenen cabuda als carrers de Catalunya" en un vídeo publicat al seu compte de twitter. Puigdemont també ha demanat no "caure en provocacions que només alimenten actituds radicals que dificulten el necessari diàleg entre les parts".

"Faig una crida a no escalar un conflicte sobre la iniciativa dels llaços grocs perquè totes les expressions tenen cabuda als carrers de Catalunya però mai hem de fer cap concessió ni a la violència ni a la censura. L'espai públic ha d'acollir totes les expressions democràtiques, que han de ser respectades" afirma l'expresident al vídeo.

"A tots els que han encoratjat una escalada de confrontació els hem de fer front amb serenitat i sense caure amb les seves provocacions que només alimenten actituds radicals que dificulten el necessari diàleg entre les parts" ha manifestat, recalcant que "la Generalitat i l'Estat s'han emplaçat al diàleg i aquest és el desig majoritari".

Puigdemont ha proposat "dialogar en l'àmbit que sigui més oportú i fer-ho ja. Tots els qui tenim responsabilitat hem d'implicar-nos sense ambigüitats en la condemna de tot acte de violència que persegueixi quartar la llibertat d'expressió dels altres" i ha apuntat que "seria una greu irresponsabilitat encoratjar una confrontació social amb la finalitat d'interferir en el clima necessari que ha d'acompanyar tot moment de diàleg".

fotodins3.jpg

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#32 pepe, andorra, 30/08/2018 - 15:21

por una España de todos, la escuela en español....

#31 Montse, Barcelona, 30/08/2018 - 10:27

Puigdemont no me merece ningún respeto ni consideración más cuando su escudero, Torra, según publica hoy LV, el día 4 planteara en una conferencia todo un grito de guerra: O referendum o ruptura. No tienen ningún derecho a provocar desasosiegos/angustias a ciudadanos de esta CA que lleven a enfrentamientos violentos entre sí ¡NINGUN DERECHO¡

#30 Sarola, Castelldfels, 30/08/2018 - 10:26

Puigdemont es llicenciat en Filologia Catalana - FALS
Puigdemont es llicenciat en Periodisme - FALS

Puigdemont es un desequilibrat i un "estanye paelles"- CERT


#29 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 30/08/2018 - 09:08

"Club Cortum @cortum_club

A #Montserrat hi ha enterrats 316 requetés. Descobrir que amb Franco lluitaven catalans que cantaven el Virolai entre combat i combat, no encaixa amb la història oficial independentista i recorda la complicitat entre la burgesia catalana i el règim"

#29.1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 30/08/2018 - 10:56

https://www.elplural.cat/2018/ 08/28/montserrat-el-valle-de-l os-caidos-catala

#28 Tabarnia5, Barna, 30/08/2018 - 08:51

Cocomocho de que dialogo hablas de referéndum o referéndum? O de DUII O DUI?
En definitiva del diálogo vuestro de toda la vida.
Aunque soy una raza inferior lo he entendido tranquilo.
VISCA TABARNIA LLIURE!!!!