Publicitat
Política · 12 de Maig de 2017. 16:54h.

Puigdemont farà la conferència a Madrid en unes dependències de l'ajuntament

El president, acompanyat de Junqueras i Romeva, presentarà el 22 de maig la darrera proposta per negociar el referèndum

Puigdemont farà la conferència a Madrid en unes dependències de l'ajuntament

Puigdemont, Junqueras i Romeva, en una imatge d'arxiu

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont; el vicepresident, Oriol Junqueras; i el conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva, faran una conferència sobre el referèndum sobiranista el proper 22 de maig a l'Auditori Caja de Música, un espai de l'Ajuntament de Madrid, que el consistori ha llogat a la plataforma del Pacte Nacional pel Referèndum.

Sota el títol 'Un referèndum per a Catalunya. Invitació a un acord democràtic', Puigdemont farà una “última oferta” al Govern espanyol per negociar el referèndum. El president de la Generalitat presentarà la proposta del Pacte Nacional pel Referèndum en unes dependències de l'Ajuntament madrileny, després que el president del Senat, Pío García-Escudero, no autoritzés l'ús de l'Antic Saló de Sessions de la cambra alta per celebrar l'acte. García-Escudero va convidar Puigdemont a parlar del referèndum a la Comissió General de Comunitats Autònomes, però Puigdemont va rebutjar-ho.

La notícia de la conferència de Puigdemont, Junqueras i Romeva ha transcendit el mateix dia que el president de la Generalitat i el cap de l'Executiu espanyol, Mario Rajoy, coincideixen a Barcelona amb motiu de la inauguració de la Fira Automobile.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#7 DARDO121, BARCELONA, 13/05/2017 - 16:36

Ustedes se acuerdan de los paletos de antaño, los agricultores y ganaderos, los empresarios de provincias, que cada mes tenian que "ir a Madrid al ministerio, a ver si arreglaban unos asuntillos"?
Luego en realidad no pisaban un ministerio, pero se les encontraba en Pasapoga y en los caladeros de la Costa Fleming.
Y despues, volvian al pueblo.

#6 Lo Joanot, Bcn, 13/05/2017 - 11:30

Al final sera en el CORRAL de la PACHECA es mas cool i com cal........................... despues el vice-president de Catadisney el Junqueras se pondra hasta las trancas de callos y calamares a la madrilena.

#5 Troncos, Terrassa, 13/05/2017 - 00:46

En estos comentarios hay mucho nivell...vamos,de atlatura de una escalera pa coger melones!

#4 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 12/05/2017 - 19:57

I si envien un DVD de promocio, amb aplaudiments i aclamacions de la claca inclosos, i ens estalviem la pasta del lloguer i del despalçament del sequit de reieteo africa amb que aquest home viatja pel mon ?

I si no que el regali la Pilar Rahola la nit del dissabte anterior quan actui al Salvame Deluxe.

#3 Pep Vilà i Puig, Barcelona , 12/05/2017 - 19:46

Hace tiempo que lo vengo avisando: Podemos es el colaborador necesario de la burguesía nacional-separtista. En el resto del mundo izquierda y nacionalismo se consideran contradictorios. Aquí van de la mano