Publicitat
Política · 17 de Novembre de 2017. 16:23h.

Puigdemont guanya temps

El jutge ajorna la decisió sobre l'extradició fins al 4 de desembre

Puigdemont guanya temps

Carles Puigdemont

La vista sobre l'extradició de l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont i els quatre exconsellers que són a Brussel·les -Toni Comín, Meritxell Serret, Clara Ponsatí i Lluís Puig- s'ha ajornat fins al 4 de desembre per tal que les defenses tinguin més temps per presentar al·legacions.

L'advocat de Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, ha assegurat davant dels mitjans que el fiscal belga parteix de la base que la norma general és complir les ordres d'extradició i no denegar-les però "ha descartat que hi hagi delicte de corrupció". Cuevillas ha admès que el fiscal "vol examinar si els fets poden ser constitutius de coalició de funcionaris", que seria equivalent al delicte de sedició a Espanya.

L'estratègia dels advocats de Puigdemont i dels exconsellers serà la d'explicar que els membres del Govern a l'exili estan "perseguits" per les seves idees polítiques. L'expresident i els exconsellers, que han arribat al Palau de Justícia de Brussel·les poc abans de les 14.00 hores, no han arribat a declarar, simplement han presentat les seves al·legacions. La declaració davant dels tribunals es durà a terme a les portes de l'inici de les eleccions autonòmiques del 21-D. 

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Irene, L'H, 17/11/2017 - 23:25

Ni caso. Los belgas son un poco tontainas, como siempre me pareció su Tintin. Pero son listos. Nada gilipollas. Y van a sacarse el muerto de encima fijo.

#7 Irene, L'H, 17/11/2017 - 21:48

Puigdemont, hoy en día, con lo rapidísimo que va todo, es pantalla pasada. Si no estas aquí, no estas. Eres un fantasma, un plasma, alguien que no nos puede gobernar, porque no esta. Estas fuera físicamente, y ya mentalmente, de los catalanes.

#6 Tant de bo s'hi quedi, Barna, 17/11/2017 - 18:43

Per Cat. millor que s'el guardin a Brusseles. Aquí no farà res de bo llevat de que els borregos li muntin un nou sarau. El país s'estalviarà un ridícul més. Si fa el ridícul que el faci a cals belgues. Mai havía entès per què els francesos s'en foltíen dels belgues, ara ja ho entenc.

#5 Grauero, Gurugù, 17/11/2017 - 18:41

Gana tiempo?. No se yo, la instrucción del caso sigue su curso y el futuro juicio llegara cuando esta instrucción acabe, luego el tiempo es el mismo no retrasa nada mas que su entrega a España, y entrar en una cárcel mas pequeña, porque ahora mismo también esta encarcelado, esta RETENIDO por la JUSTICIA BELGA, vigilado por 2 policías belgas.

#4 Marta2, Cornella, 17/11/2017 - 18:20

Que se'l quedin !

#4.1 Irene, L'H, 17/11/2017 - 23:31

No se'l quedaran. Es un marrón no buscar per ella. No els interessa. Mireu: lo de Escocia, no van guanyar. Pero estaven cagats, perqué a Escocia hi ha PEtROLI, al Mar del Nort. I Inglaterra va traslladar la industria pesada alla, per fer callar a la gent. Catalunya no te res de valor mes que el lloc estrategic.