Publicitat
Política · 20 de Maig de 2019. 10:38h.

Puigdemont: "hi ha sectarisme dins de l’independentisme"

L'expresident de la Generalitat assegura que JxCAt el combat

Puigdemont: "hi ha sectarisme dins de l’independentisme"

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, en una entrevista a l'Aquí Cuní de la Cadena Ser, ha reconegut que "hi ha sectarisme dins de l’independentisme. Hi ha grupuscles sectaris en totes les ideologies, el que passa és que aquests grupuscles no poden parlar pel tot. N’hi ha a tot arreu".

"I qui digui que està exempt que a la seva família política no hi hagi racons sectaris, menteix. Sempre n’hi ha, es una pulsió humana i la obligació que tenim els responsables és que això no ens domini i obrir-nos, que és el que ha fet JxCat", ha reivindicat.

Puigdemont ha reconegut que "és un fet" que les campanyes electorals no ajuden a la unitat de l'independentisme". En aquest sentit ha recordat que, a diferència d'ERC que va preferir presentar-se per separat, "nosaltres hem apostat per la màxima unitat". També ha assenyalat que "inevitablement sóc un líder par part de la societat catalana, però em costa sentir-m'ho".

Finalment, ha remarcat que "el meu duel és amb un Estat autoritari que ho ha fet tot perquè jo no em pugui presentar en aquestes eleccions. Un Estat que ho ha fet tot per vulnerar els meus drets polítics. I que em manté com a diputat suspès al Parlament".


Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#21 gurguri, barcelona, 21/05/2019 - 21:33

Toda la fiebre independentista, es una mezcla de sectarismo, intolerancia,e intereses inconfesables de los que han hecho negocios durante 3 décadas.Junto con gente desinformada que se pone el lacito amarillo para sentirse superior.

#20 Yo, Barcelona, 20/05/2019 - 22:05

¿Ser sectario es una pulsión humana? NO. Es una pulsión nacionalista, excluyente y supremacista. Es decir, en lo que se ha convertido el nacionalismo catalán, que no difiere del resto de nacionalismos etnicistas.

#19 Maria, Barcelona, 20/05/2019 - 16:48

Acabará cazando moscas... al tiempo!!!

#18 vigatà, català ... i ... ¡¡¡ESPAÑOL!!! , ... ... ... ... ... ... ... viCH=cataluÑa=ESPAÑA ... ... ... ... ... ... ..., 20/05/2019 - 15:41

La cara oculta de la presidenta del Congreso:

¡Servía copas en bikini y era asidua de playas nudistas!

MERITXELL Batet...

de las playas nudistas de Altafulla

a ser la 3ª autoridad del Estado...

#17 Chris, Lleida, 20/05/2019 - 15:34

Sin embargo, el único logo de partido que muestra una cara ya sabemos de quien es, y para nada representa un comportamiento sectario, en absoluto. Lástima que Fuigdelmon no sea de izquierdas; pues estaría ahora tomándose un café con la psicóloga febril que alucinó el 1-O.