Publicitat
Política · 16 de Novembre de 2018. 09:45h.

Puigdemont i Junqueras no es parlen

Artadi es queixa que l'expresident li ha enviat quatre cartes i un llibre dedicat i el líder d'ERC no li ha contestat

Puigdemont i Junqueras no es parlen

La consellera de la Presidència, Elsa Artadi, ha revelat en una entrevista a El Món que l'exvicepresident i líder d'ERC, Oriol Junqueras, no ha contestat cap de les quatre cartes ni el llibre dedicat que li ha enviat l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, a la presó.

Artadi explica que "hi ha comunicació unidireccional en el sentit que el president Puigdemont ha escrit quatre cartes al vicepresident Junqueras i també li va enviar un llibre dedicat sense resposta". "Per tant, sí que el vicepresident Junqueras té informació del president Puigdemont" i, en aquest sentit, ironitza que "potser la resposta a les quatre cartes està en camí".

La portaveu del Govern admet que "s'han trencat alguns ponts de comunicació i això és el que fa un any estem refent". "Aquests ponts es trenquen pràcticament fa un any, perquè a més, tenim la impossibilitat de posar a molts dels actors en la mateixa sala", afegeix.

Elsa Artadi destaca el "rol molt important" de la secretària general d'ERC, Marta Rovira: "hem anat creant altres espais per poder-nos parlar, però mai no ho podrem solucionar perfectament perquè el líder polític del nostre espai és el president Puigdemont i el líder polític d'ERC és el seu president, l'Oriol Junqueras".

Finalment, la consellera culpa "els repressors" d'aquesta situació perquè considera que "no volen que hi hagi política". "L'Estat s'apunta una victòria en el curt termini, però no hi ha cap Estat que pugui pensar que reprimir les llibertats i els drets civils sigui una victòria", conclou.

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#27 Conclusió, Chez Titole, 17/11/2018 - 14:55

No cal perdre el temps amb polémiques que no porten enlloc. Hi han uns tios a la cangrí que segons els que manen a casa nostra no hi hauríen de ser. On és el problema?, aquells que deien que no respectaríen cap llei que no fos la seva i ara tenen la competència, si tenen dellonsis que els obrin les portes i "se acabó".

#27.1 Opinador, Barcelona, 17/11/2018 - 23:35

Es que las dellonsis las tienen en una caja fuerte en Suiza junto con toda la pasta que nos han robado y no están por sacarlas no sea que tarden 20 años y un día en poder tocar la pasta

#25 No exactament, Sing-Sing, 16/11/2018 - 19:34

Pùigdemont hauría de seguir enviant cartes al Prisionero de Zenda per rebaixar la despesa de paper de wàter a l'economat de la presó. Amb el llibre dedicat es poden fer un centenar de serveis com a mínim.

#24 ., ., 16/11/2018 - 19:26

Se es demasiado benèvolo con Junqueras,cuando se le presenta como una victima de Puigdemont.
Quièn movìa los hilos en la Gene,era ERC.Puigdemont es un bravucòn que fanfarronea,pero la documentaciòn incautada a ERC en sus responsabilidades era mucho peor que las proclamas de Puigdemont.ERC iba mucho màs alla que Puigdemont secretamente.

#23 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 16/11/2018 - 15:56

Se rumorea que el libro dedicado eran las memorias de Frank Morris, el preso que logró fugarse de Alcatraz en 1962 e inspiró la película de Clint Eastwood. Normal que Junqueras se haya molestado!!!

#22 OVNI TROLL, ITACA, 16/11/2018 - 15:23

Això se arrecla facilment:

Puigdemont demana un BIS a BIS a Lladoners, , es troven, parlen de les seves coses i si surt quelcom mès, doncs fantàstic

Visca la Repùblica dels 8 segons.