Publicitat
Política · 22 de Març de 2016. 20:34h.

Puigdemont i Rajoy es veuran les cares

Coincidiran en l'homenatge a les víctimes de Germanwings

Puigdemont i Rajoy es veuran les cares

Carles Puigdemont

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, coincidiran demà per vegada primera amb motiu d'un acte d'homenatge a les víctimes del sinistre de fa un any de l'avió de Germanwings en el qual van perdre la vida 149 persones.

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, ha manifestat que no està prevista cap reunió. “No ens consta en aquests moments cap tipus de petició formal ni informal” de reunir-se aprofitant l'acte.

L'homenatge a les víctimes del Germanwings tindrà lloc en la terminal T-2 de l'aeroport del Prat de Barcelona i està organitzat per l'Associació d'Afectats del vol de Germanwings quan es compleix el primer aniversari d'aquest sinistre.

El vicepresident Oriol Junqueras; el conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva; i els consellers de la Presidència, Neus Munté; d’Ensenyament, Meritxell Ruiz; de Salut, Antoni Comín; d’Interior, Jordi Jané; de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i de Justícia, Carles Mundó també hi assistiran.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat