Publicitat
Política · 27 de Juny de 2013. 10:35h.

Puigdemont insta Duran a respectar els pactes "per la salut de CiU"

L'alcalde de Girona reconeix que "no m'ha agradat la crítica"

Puigdemont insta Duran a respectar els pactes "per la salut de CiU"

Puigdemont, amb Duran i Mas, en una foto d'arxiu

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha manifestat que "no m'ha agradat la crítica" que el líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, va fer "contra CDC" perquè "l'únic camí que aplanem és el de Catalunya” i no el d'ERC. A més, l'ha instat a respectar els pactes "per la salut de CiU".

En declaracions a El món a Rac-1, el dirigent de CDC ha manifestat que "CiU el que ha de fer és complir fidelment el programa electoral i els pactes que té subscrits per allò que va comprometre's davant dels ciutadans. No preveig cap altre camí per la salut de CiU que no sigui complir per allò que ens hem compromès".

En aquest sentit, Puigdemont ha apuntat que "Unió és un partit de tradició netament catalanista i està honestament bolcat i compromès amb el procés" i ha afegit que "no preveig una trencadissa amb Unió".

"Amb els socis d'Unió a Girona -ha dit- em porto extraordinàriament bé", tot i que ha reconegut que "és una excepció històrica perquè les relacions històricament havien arribat al punt del trencament. Des del 2006 la relació a Girona és modèlica de com hauria de ser a la resta del país."

Finalment, ha apuntat que "la situació que tenim no posa vots al sac, però la gent ha de saber valorar que hi ha un govern i un president compromès en el fet que el país no naufragui, i compromès sobretot en el present per poder tenir futur".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 BEJOTA, bcn, 29/06/2013 - 16:24

La inversión extranjera en Cataluña se hunde desde que Mas puso en marcha el plan secesionista

.
LVL.- Dos años de apuesta formal por la secesión y dos años de pérdida de peso en la captación de inversiones extranjeras.

#6 spanish, Madrid, 27/06/2013 - 15:34

Puigdemont aqui anves a foragitar ? es que encara no sabem qui son ?

#5 Just, Girona , 27/06/2013 - 15:21

Jo insto al Sr. Puigdemont a crear ocupació a la ciutat de Girona i a reconèixer que Girona es Espanya.
Catalans que no volem la independència.
Visca Catalunya i Espanya!

#4 Gongylus, Girona, 27/06/2013 - 15:20

El senyor Duran posa tants pals a les rodes com pot per veure si CDC se n'afarta i trenquen la federació. Llavors ell, fent-se l'ofès, marxaria a liderar els partidaris del no, que és el lloc que desitja i naturalment li escau.

#3 democracia catalana valors i segadors, barcelona, 27/06/2013 - 12:45

El día que seamos libres, nuestros amos de CIU terminarán de privatizar todo lo poco que queda. El peaje nos lo harán al salir de casa, al hospital iremos pagando. Eso sí, con el ahorro de los 16K millones, Artur Mas y el hijo de Pujol, vivirán que te cagas y nos darán trabajo. Visca Cat!

#3.1 Sí, noi, sí, Girona, 27/06/2013 - 15:01

Sí, noi, ben cert. La situació actual és tan desastrosa, que és molt millor el que descrius que continuar sota l'asfixia d'Espanya. Et recomano el video "Los García, Catalunya y el futuro de todos".