Política · 12 de Gener de 2018. 09:24h.

Puigdemont intenta arribar a un pacte amb el Suprem

La seva advocada truca per telèfon al jutge Llarena

Puigdemont intenta arribar a un pacte amb el Suprem

Una lletrada que va dir actuar en nom i representació del cessat president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va trucar dimarts passat al Tribunal Suprem (TS) per tal de contactar amb el jutge Pablo Llarena, segons informa La Vanguardia.

El diari explica que la lletrada va aconseguir que li passessin la trucada a la secretària del magistrat, però aquí va quedar frenada la seva gestió. En el seu diàleg amb la secretària, la lletrada, de cognom basc i que es va identificar com a portaveu d'un despatx amb seu a Barcelona i Madrid que ha actuat ja en el cas, va manifestar que el propòsit de les seves gestions era aconseguir una trobada entre Llarena i dos advocats, que es presentarien al seu despatx quan el jutge disposés.

Tot això amb la finalitat de plantejar la hipòtesi d'un retorn d'Puigdemont a Espanya i amb el paral·lel propòsit de conèixer quin seria l'hipotètic tractament judicial que rebria.
 
La secretària va informar Llarena de la pretensió de la lletrada, i el jutge li va contestar amb instruccions de refusar la comunicació per telèfon i respondre que, en tot cas, se li exposessin per escrit les raons i objectius de la iniciativa. És a dir, que la comunicant li donés a la seva gestió la deguda formalitat. En el Suprem no s'han tornat a tenir notícies de l'advocada ni dels supòsits negociadors que enviaria.

La iniciativa, en tot cas, ha provocat perplexitat a la Sala Penal de l'Alt Tribunal, en primer lloc i sobretot per la naturalesa de la trucada i les seves pretensions, però també per coincidir amb una fase en què la suposada voluntat de Puigdemont és intentar la investidura des de Brussel·les, per via telemàtica.

34 Comentaris

Publicitat
#31 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, II*II Catalonia Banana Republic, 13/01/2018 - 07:56

Aquest individu està greument esventat. La guillotina és massa heroica per a un personatge ridícul com aquest, amb una barretina sobre la perruca i una camisa de força quedaria perfecte per actuar en una chirigota de Cadis.

#30 seny, bcn, tabarnia, 12/01/2018 - 23:31

El inútil ya ha conseguido que cesen a un ministro belga.

La va a liar en Bélgica

#27 luzbell, barcelona, 12/01/2018 - 15:03

Es normal que un mediador llame para querer hablar con un juez, en un despacho a oscuras con mediadores que alguien publique el nombre de quien llamo y a que despacho pertenece igual nos llevamos una sorpresa.

#26 luzbell, barcelona, 12/01/2018 - 15:00

Hasta cierto punto si fuese el juez Llanera, estaría con el ojo avizor, casi seguro que su vida y de la familia ya esta siendo investigada por la StasiMozal adicta al régimen nacionalsocialista, para desacreditarlo, conversaciones telefónicas privadas y publicas, negocios familiares etc y bien haría la guardia civil en crear una red en su entorno.

#25 luis, barcelona, 12/01/2018 - 14:57

Perdonad que insista en la palabreja....
pero...
¿Alguien en su sano juicio puede definir la situación de este ente y de sus seguidores con otra palabra que no sea: RIDICULO?