Publicitat
Política · 24 de Maig de 2021. 11:07h.

Puigdemont ja pressiona ERC

El Consell per la República reclama que es prepari per a la "confrontació"

Puigdemont ja pressiona ERC

El Consell per la República, impulsat per Carles Puigdemont, ha avisat al recentment investit president de la Generalitat, Pere Aragonès que es prepari per a la confrontació amb l'Estat si fallen les negociacions amb el Govern central.

L'entitat dirigida per Puigdemont, en un comunicat fet públic aquest dilluns, trasllada a Aragonès que "l'independentisme no pot limitar la seva estratègia només a una negociació amb l'Estat espanyol, que probablement no garantirà el dret a l'autodeterminació de Catalunya".

"Per això, el moviment ha de preparar també de manera rigorosa i metòdica les condicions necessàries per respondre amb èxit a la confrontació a la qual l'Estat probablement ens conduirà si volem culminar el procés de constitució de la República Catalana independent" apunten.

L'organisme ubicat a Waterloo recorda "el seu compromís" amb la seva missió de "fer valdre el mandat sorgit del referèndum de l'1-O i la Declaració d'Independència feta per la majoria del Parlament el 27-O com a base a partir de la qual culminar el procés d'independència de Catalunya i, per tant, de constitució de la República".

El Consell per la República també ha "saludat" la investidura de Pere Aragonès com a president de la Generalitat i "celebra" que hi hagi nou Govern de coalició. "Confiem que aquests acords polítics entre els partits independentistes seran capaços de traslladar a l'àmbit del Parlament i del Govern la voluntat de la majoria independentista del 52% expressada en les darreres eleccions del Parlament de Catalunya" assenyalen.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#21 FER, SABADELL, 25/05/2021 - 10:51

Mas falso que el sainete del robo de la placa que se ha montado.

#20 Vigatano, Vic, 24/05/2021 - 21:05

O sea, el presidente de cataluña está en waterloo, no? A ver como reacciona en pequeño barbudo

#19 joan, manresa, 24/05/2021 - 18:03

El Casal obrint la seva paradeta des de Moro-L'andina..--Sr. Puigdemont i el seu escolanet de companyia..,estem ya cansats ,millor dit en tenim els picarols plens de veure'ls i sentirlos..,la confrontació la jugará Vostè..,naltros encare ens falta menjar molts kilos de gambas i de papas..,amb un bon vi francès...,perqué no ens deixa en pau..?

#18 Fèlix, Santa Maria de Besora, 24/05/2021 - 16:08

La cara dura de este irresponsable, Conducator de pacotilla, es máxima. Id al choque vosotros lacayos míos, mientras yo me lo miro a mil kilómetros de distancia, desde mi palacete de aristócrata, hinchándome a mejillones y dándome la gran vida, protegido en esa madriguera para facinerosos de todo tipo que es Bélgica.

#17 Flanagan , Tabarnia City, 24/05/2021 - 15:56

Jajaja,cobarde de la pradera.