Publicitat
Política · 1 d'Octubre de 2018. 09:42h.

Puigdemont justifica que no s'enfrontés a la Guardia Civil

"No em va passar pel cap venir a Sant Julià de Ramis per tenir la foto de la policia amb mi al davant"

Puigdemont justifica que no s'enfrontés a la Guardia Civil

Foto: CCMA

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha recordat el referèndum de l'1 d'octubre en una entrevista a El món a Rac-1 i ha explicat que "no em va passar pel cap venir a Sant Julià de Ramis per tenir la foto de la policia amb mi al davant" perquè, segons ell, "hauria estat un acte innecessari de provocació i tensió".

Puigdemont ha al·legat que "vaig saber que a Sant Julià de Ramis no funcionava el cens universal. Llavors vam decidir tirar enrere i se'ns va passar pel cap fer l'operació del pont veient que teníem helicòpters damunt". "Vaig canviar de col·legi -va votar a Cornellà del Terri- pensant que si anava a Sant Julià de Ramis la brutalitat policial seria molt més gran", ha afegit.

86543-p.jpg

També ha exposat que el Govern espanyol "no es posa en contacte amb mi en cap moment l'1 d'octubre", i ha criticat que "l'Estat espanyol va optar per la pitjor de les actituds i se'n va adonar massa tard".

Carles Puigdemont també ha fet referència a les crítiques de Clara Ponsatí a Quim Torra i ha dit que l'opinió de l'exconsellera "és de molta qualitat, però no hi coincideixo"." Entenc que pugui pensar que no hi ha un ritme per implementar la república, però hi discrepo", ha remarcat.

Finalment, ha qüestionat l'actuació de l'esquerra independentista d'aquest cap de setmana, que ha qualificat d'"error", i ha defensat el conseller de l'Interior, Miquel Buch, perquè "té una feina molt difícil al capdavant d'un cos que ha estat molt erosionat amb el 155".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#20 Viriato, Barna, 01/10/2018 - 21:20

Cagao que eres un cagao .

#18 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 01/10/2018 - 17:48

Lo más vergonzoso de la entrevista belga a Puigdemont es que, aunque es evidente que los independentistas flamencos se ríen y se avergüenzan de él, permanecen con el semblante grave y serio, a la altura de lo que le dicen a Puigdemont. Este, sin embargo, se deshace en risas nerviosas ante el ridículo general.

#17 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 01/10/2018 - 17:43

Mamarratxo

https://www.youtube.com/watch?v=5xgA8v035cw

#16 Rosa, Mataró, 01/10/2018 - 17:30

El q va fer és utilitzar la gent sabent q reberien, mentre ell fugia en un túnel. Hauria d'amagar-se si tingués dignitat. Un dement "sin causa" q fa malbé el q toca. I després de la república, què? Doncs res, misèria i companyia i dictadura dels happy flower q no copsen la realitat. A Waterloo per sempre, mai més torni a Catalunya. T'obl

#15 agarraos de lo que os viene, Barcelona, 01/10/2018 - 16:43

Puchemon sabemos que todo lo que dice y hace tu perrito faldero Torra es porque tú le das las ordenes. Espero que la justicia deje de ser ciega y te vaya acumulando a ti todas las responsabilidades de cada uno de los actos.