Publicitat
Política · 16 de Juliol de 2016. 18:44h.

Puigdemont: “la claveguera de l'estat no té qui la depuri”

El president reclama “un país on hi hagi aigües netes” a la inauguració d'una depuradora a Capçanes

Puigdemont: “la claveguera de l'estat no té qui la depuri”

Carles Puigdemont (foto: Ruben Moreno)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha aprofitat la inauguració de la depuradora 500 del Pla de Sanejament de Catalunya, a Capçanes (Tarragona), per exigir “un país on hi hagi aigües netes”.

 

Puigdemont ha assegurat que “en un país normal s'ha d'entendre que a tota claveguera li correspon la seva depuradora”, i ho ha aprofitat per fer un símil amb la política espanyola: “tristament, la claveguera de l'estat no té qui la depuri”.

 

El president de la Generalitat ha continuat amb la metàfora per reiterar el seu compromís amb el full de ruta per fer “un país on hi hagi aigües netes, que deixi de ser una claveguera a l'aire lliure com ha estat massa dècades” per la gestió del govern espanyol.

 

Puigdemont ho ha dit durant la inauguració de la depuradora de Capçanes, on ha explicat que amb la nova instal·lació s’aconsegueix que el 97% de la població tingui garantit el sanejament de les aigües. Ha insistit que es tracta d’una instal·lació “necessària i imprescindible” i que no només afecta al medi ambient, sinó que també té efectes en la salut, l’agricultura, el turisme o la captació d’inversions.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 C.P. "El Motxo", Cloaca, 17/07/2016 - 21:05

Puigdemont: ?la cloaca del estado no tiene quien la depure?


Es decir, según Motxo Puigdemont, Puigdemont es indepurable.

#17 Francesccccc, Toronto, 17/07/2016 - 12:55

Senyor Puigdemont, vosté no pot parlar així. Sembla que no tingui estudis universtaris, i efectivament, no en té.

#16 pepe., andorra, 17/07/2016 - 12:29

pues q mire en casa, q la mayor coleccion de dossieres sucios de esos la tiene la famiglia de los 5000 millones en paraisos fiscales. Q si fueran patriotas de verdad no hubieran arruinado la autonomia, con ese dinero no habrian hecho falta los brutales recortes sanitarios q han hecho. Menuda jeta.

#15 nedland, Roses altre pais, 16/07/2016 - 23:53

Puigdemont aquestes parides son del Mas que et truca o son teves i dels teus assesors? Per que amb la pasta que guanyen uns i altres pot ser que mireu de dir alguna cosa mes literaria no se un poema..al menys seria mes instructiu que aquesta parida..no som tant tontos

#14 LA REVOLUCIO DEL SOMRIURE, Barcelona, 16/07/2016 - 23:11

"Que facil es muy facil ver la paja en el ojo ajeno
y NO VER LA VIGA EN EL SUYO"