Publicitat
Política · 8 de Febrer de 2017. 10:48h.

Puigdemont: "la democràcia espanyola ha emmalaltit"

El president afirma el judici a Mas "serà jutjat per la història"

Puigdemont: "la democràcia espanyola ha emmalaltit"

Carles Puigdemont

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha carregat contra el judici a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau pel 9-N, que en aquests moments se celebra al TSJC, i ha afirmat que "aquest judici serà jutjat per la història".

Puigdemont ha demanat la paraula per "una qüestió d'ordre" a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, perquè "aquest Parlament no pot romandre indiferent al fet que en aquests moments s'està jutjant els responsables del 9-N".

"Avui -ha dit- la democràcia espanyola es permet un judici polític sense ruboritzar-se". "Una democràcia que envia a judici els responsables del 9-N és una democràcia que ha emmalaltit", ha etzibat el president, que ha criticat que "a Espanya es pot subvencionar la Fundació Francisco Franco però no posar unes urnes".

Carles Puigdemont creu que la democràcia a l'Estat espanyol "té un problema estructural que la va deteriorant". "A Espanya es pot jutjar al president per posar les urnes però es recol·loca al responsable del Yak42 al Consell d'Estat", ha criticat.

"Senyors diputats, dialoguem nosaltres que podem i volem. Volen?", ha conclòs el president de la Generalitat després d'una intervenció de nou minuts i que ha donat peu a que intervinguin els presidents de tots els grups de la cambra.

Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#48 Xexo, Premia, 10/02/2017 - 01:01

Quien tu que eres presidente de rebote

#46 Alejandro, Barcelona, 09/02/2017 - 00:04

Sí, cierto, y le puedo asegurar que NO saldrá bien parado: Un presidente autonómico que le echó un pulso al Estado violando la Constitución con la sola idea de tapar la corrupción, malversación y fuga de capitales de decenas de políticos de su partido.No, No saldrá bien parado

#45 Tanatos, Bna, 08/02/2017 - 23:03

Putschdemon, gran estadista, calificado por la prensa internacional de peligro para el planeta, nos quiere dar lecciones de democracia, cuando el pobre no entiende más que de populachocracia, que es lo que se lleva en la CAC.

#44 DARDO121, BARCELONA, 08/02/2017 - 22:49

El tarado de la Rumana otra vez se ha vuelto a confundir al jugar a las tres en raya.
Mocho que consiste en mover fichas por unas rayas, no meterse tres rayas.

Pobre gilipollas, el unico que cada dia va mas enfermo de demencia eres tu.

#43 Crals Gomez, xauxa existeix, 08/02/2017 - 21:49

Aquest home ens costa 140.000€ anuals, el doble del que guanya Rajoy, mes que el primer minstre Italia o el mateix Putin

Qui li pagaria aixo ?

On ?

Per fer que ?

Practicament tots ells han duplicat, inclus triplicat, el que guayaven abans de viure a costa del seu inmens amor per la patria d