Publicitat
Política · 24 de Setembre de 2020. 18:23h.

Puigdemont li diu "supremacista" a Jordi Cañas

També "racista" a Manuel Valls

Puigdemont li diu "supremacista" a Jordi Cañas

L'expresident de la Generalitat i eurodiputat de JxCat Carles Puigdemont ha titllat aquest dijous de "supremacista" l'eurodiputat de Ciutadans Jordi Cañas després que aquest manifestés que "l'ofèn" que Puigdemont camini lliurement pel Parlament Europeu. Puigdemont, en una piulada, també ha titllat de "racista" el regidor de BCN pel Canvi Manuel Valls.

"És normal que a un partit capaç d'acompanyar un racista com Manuel Valls l'ofengui i el violenti la democràcia. Allò que em permet caminar lliurement pel Parlament Europeu se'n diu democràcia, però ja entenc que per a un supremacista això no tingui valor" ha escrit Puigdemont al seu compte de twitter, adjuntant l'enllaç de les declaracions de Jordi Cañas.

11783-tuit1.jpg

L'eurodiputat de Ciutadans havia afirmat en les declaracions que "l'ofèn" i "violenta" que Carles Puigdemont "camini lliurement pel Parlament Europeu". Cañas, en una altra piulada, ha insistit que l'ofèn que "els que van derogar la Constitució i l'Estatut, van violar la llei, van impulsar un enfrontament civil, robessin els drets civils als catalans i van fugir de la justícia, passegin orgullós dels seus delictes".

17613-tuit2.jpg

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#15 Neferu, Barcelona, 25/09/2020 - 20:34

Que este individuo supremazista donde los haya se permita llamar supremacista a Cañas ya es el colmo de la desfachatez y de la sinvergonzonería. ¡¡ Cosas veredes, querido Sancho!!

#14 Joan Carles, Barcelona, 25/09/2020 - 09:49

Carles el carlí, deixeble d'Heribert Barrera,que va de la maneta d'un advocat etarra, acusa els altres de racistes i de supremacistes. Quina classe de circ és aquest?
El separatisme és, per definició, supremacista

#13 Marcial, Santa Coloma, 25/09/2020 - 08:57

Hombre, encontrarse al pedemongo en los lavabos del parlamento europeo, en el urinario contiguo de pie codo con codo separados por una mínima pantalla, con su pelazo rascándole la oreja, con esa mirada de bobo susurrándole todo tipo de improperios, pues no es plato de buen gusto. Normal que se le revolviera el estómago y amagara con darle.

#12 Don Pelayo, Baix Llobregat, 25/09/2020 - 06:16

Qué cachondo el Puigdemont llamando justo lo q es él a los demás: RACISTA, SUPREMACISTA Y FUGADO.

#11 Cleofás Pérez Ambullo , Barcelona , 25/09/2020 - 01:01

No me negarán Vds que nuestro Fuigdemont ,alias “el Maletero” , es un cachondo mental. Las alusiones al supremacismo y racismo de otras personas no hacen más que reafirmar una realidad presente en aquellos a los que él representa. Hágaselo mirar.