Publicitat
Política · 21 d'Octubre de 2018. 21:25h.

Puigdemont no aconsegueix reunir-se amb Pablo Iglesias

El líder de Podem fa marxa enrere i el truca per telèfon

Puigdemont no aconsegueix reunir-se amb Pablo Iglesias

El líder de Podem, Pablo Iglesias, ha mantingut una conversa telefònica, d'uns 45 minuts, amb Carles Puigdemont, però no ha acceptat la proposta de l'expresident per reunir-se de forma presencial a Waterloo.

Iglesias ha explicat que a través de Twitter que "hem parlat de la situació política a Catalunya i a Espanya, de l'escenari polític creat després de la moció de censura, de les noves correlacions de forces parlamentàries i de la situació dels presos polítics catalans i els exiliats".

El líder de Podem també ha exposat que Puigdemont "m'ha convidat a tenir una reunió presencial". "L'hi agraeixo i ho consideraré però de moment penso que l'important és mantenir el contacte", ha afegit.

Pablo Iglesias ha justificat la trucada perquè Carles Puigdemont "representa la segona força política en les últimes eleccions catalanes i la primera de la coalició que governa a Catalunya, és un interlocutor important independentment de la seva situació processal i d'haver-se exiliat".

Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#13 cata...quéé, Montcada i Reixac, 23/10/2018 - 09:29

El coletas es una veleta....es una contradiccion pura...tine genes leninistas...chaquetero puro..

#12 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 22/10/2018 - 16:19

Algunos de sus consejeros/familiares le habrán comentado que ir a peregrinar a Waterloo después de sus genuflexiones ante el Buda de Lledoners es más de lo que sus votantes españoles son capaces de aguantar.
Y será cierto.

#11 Jordi br, L'h, 22/10/2018 - 15:38

Sera per les enquestes pero cada cop mes sembla que el líder de l'independentisme a ulls dels altres es Junqueras i no Puigdemont

#10 Jordi br, L'h, 22/10/2018 - 15:38

Sera per les enquestes pero cada cop mes sembla que el líder de l'independentisme a ulls dels altres es Junqueras i no Puigdemont

#10.1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 22/10/2018 - 16:20

Es que en cas d'eleccións, Junqueras encara tindría alguna rellevancia.
Mentre que Puigdemont tornaria a no ser ningú. I a mes, fugat.

#9 Riiiing!, Chez Titole, 22/10/2018 - 14:53

Oiga.....es el Carle?, aqui el coletas, que tan tronco?, yo bien, de p...madre en el chaletito que me he comprao, más o menos como el tuyo en Uaterlú, que nada que a ver si nos apoyas por eso de los presupuestos que ya sabes, o seguimos o hacemos lo que no quiere nadie, elecciones, piensalo tito, hala, tu verás-