Publicitat
Política · 19 de Juny de 2017. 16:44h.

Puigdemont no convenç els 'comuns'

Xavier Domènech redueix l'1-O a una “mobilització”

Puigdemont no convenç els 'comuns'

Alamany, Domènech, Puigdemont i Junqueras (foto: Govern)

El coordinador general de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, ha afirmat que l'1 d'octubre sembla “una mobilització” més que un referèndum. Així ho ha assegurat després de reunir-se aquest dilluns amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont; i el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, al Palau de la Generalitat. També hi ha participat la portaveu i coordinadora de Comunicació dels 'comuns', Elisenda Alamany.

“Per a nosaltres té més un aspecte d'un nou 9-N amb una confrontació, si es vol, més forta amb el govern de l'Estat”, ha considerat el líder dels 'comuns', qui ha afegit que l'1-O té “l'aspecte d'una mobilització que no pas el referèndum que necessita Catalunya en aquests moments”.

Domènech ha assenyalat que “una mobilització pel dret a decidir mai és sobrera, però Catalunya necessita efectivament un espai de desbloqueig i decisió definitiu: "un referèndum amb garanties”. El coordinador general de Catalunya en Comú ha dit que “haurem de seguir treballant més enllà de fulls de ruta” per aconseguir “l'afirmació plena de la sobirania”.

De la seva banda, el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, s'ha mostrat optimista de cara a acostar posicions amb els 'comuns'. “Trobarem sobradament els espais necessaris per poder treballar conjuntament i per poder col·laborar a l'hora de permetre que els ciutadans de Catalunya decideixin amb el seu vot sobre el seu futur”, ha afirmat Junqueras.

8 Comentaris

Publicitat
#12 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 19/06/2017 - 22:12

A que no endevineu a qui li tocara pagar el pato del mes que anunciat fracas d´aquest fantastic viatge al mes enlla que ens tenia preparat el Front Nasiunal ?

Doncs els de sempre: la bruixa Colau i els seus barrufets.

La Mare Carbassera cadaquenca ja esta preparant les misses negres.

#11 Galba, bcn, 19/06/2017 - 20:17

Ni referendum, ni manifestación reivindicativa ni nada de nada. Lisa y llanamente una broma participativa. Veréis qué bien se lo van a tomar los que se los han creido.

#10 Alejandro, Barcelona, 19/06/2017 - 19:29

Pues sres. separatistas: AJO Y AGUA.

#7 J. Pijoteras, Barcelona, 19/06/2017 - 19:16

Movilícense y numérense, que se atenderá la cola con todo el amor de un madre...que abandonó a sus hijos y ahora quiere recuperarlos

#6 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 19/06/2017 - 19:14

Que tossuts son aquests rojos.

Van començar deixant d´anar a missa i ja ni creuen en TV3.