Política · 10 de Gener de 2017. 14:46h.

Puigdemont no fa ni balanç

Munté surt en comptes del president

Puigdemont no fa ni balanç

Puigdemont, entre Junqueras i Munté, arribant a la reunió del Consell Executiu

La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha estat l'encarregada de fer el balanç del primer any de legislatura de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat durant i durant la roda de premsa posterior a la reunió del Consell Executiu ha explicat que el Govern ha aprovat "22 projectes de llei, 5 decrets llei i 9 memòries preliminars".

Preguntada sobre si amb Puigdemont es viu millor o pitjor, Munté ha manifestat que "la resposta no pot ser ni sí ni no" i ha afegit que "hauríem d'analitzar diferents indicadors, que tenen a veure l'àmbit laboral, la generació de llocs de treball i molts altres indicadors quantitatius".

La portaveu del Govern ha destacat que  durant aquest any de legisltarura "hem esmerçat tots els esforços necessaris" i que, malgrat la pròrroga pressupostària, "hem volgut donar una gran prioritat a les polítiques socials".

Neus Munté ha justificat que Puigdemont no hagi sortit a fer balanç del primer any de legislatura i ha destacat que "en altres ocasions també hem fet balanços". "El president Puigdemont es caracteritza per tenir un contacte molt sovintejat amb els mitjans de comunicació".

La consellera, que durant la seva intervenció ha citat el tuit de Puigdemont per fer balanç, també ha destacat que el contacte no és "només a través de les xarxes socials i ha remarcat que Puigdemont concedeix "nombroses entrevistes" als mitjans de comunicació" i també els atén "en molts dels actes públics territorials que realitza pràcticament cada setmana".

Finalment, ha expressat que "aquesta és una valoració que hem fet, però és evident que ell pot fer la seva". "Compareix davant del Parlament cada quinze dies i hi ha moltes ocasions en les quals ell pot fer aquesta valoració", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Saben aquel, Vic , 11/01/2017 - 23:05

Pa Que, si es del PDQue.

#11 Home..., Barna-Sants, 11/01/2017 - 17:57

Si no sap ni governar l'escala de casa, com voleu que sàpiga fer un balanç?

#10 Xexo, Premia, 10/01/2017 - 22:50

O balance balance quiero bailar con bose se sabra la cancion por lo menos

#9 Balancejant, Wall Street Sr. James Sq., 10/01/2017 - 20:58

Es pot fer balanç del zero absolut?¿

#8 Alejansdro, Barcelona, 10/01/2017 - 20:00

Lógico. Él no entiende de nada de esto; otra cosa sería si se tratase de pasteleo,que eso sí lo domina a la perfección. Lleva años haciéndolo. pasteles, no seáis mal pensados.