Publicitat
Política · 26 d'Octubre de 2017. 11:11h.

Puigdemont no s’atreveix

El president designa Mascarell per defensar les al·legacions contra el 155 al Senat

Puigdemont no s’atreveix

Puigdemont amb Mascarell, en una foto d'arxiu

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha rebutjat assistir al Senat i ha designat el delegat del Govern a Madrid, Ferran Mascarell, i els portaveus d'ERC i el PDECAT al Senat, Miquel Angel Estradé i Josep Lluís Cleries, perquè el representin en el procés de tramitació de l'article 155 en el Senat.

Puigdemont ha enviat per burofax al voltant de les deu del matí d'aquest dijous les al·legacions contra les mesures que vol aplicar el Govern espanyol a Catalunya a l'empara de l'article 155 de la Constitució, en el límit del termini que el Senat li havia concedit per enviar els documents que considerés convenient.

L'escrit ha entrat tres minuts després de les 10, la qual cosa he fet que la Cambra informés en un primer moment que no havia rebut res i es tancava el termini; finalment, el Senat ha acceptat tota la documentació.

Les al·legacions van precedides d'una carta en la qual Puigdemont explica que designa el delegat del Govern a Madrid perquè el representi "als efectes requerits". "Alternativament, en cas que no fos possible, aquesta representació seria assumida pels senadors Josep Lluís Cleries i Miquel Angel Estradé", agrega el president.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 lepero, barcelona, 26/10/2017 - 11:50

Leo que una de las razones es que tiene miedo a que le detengan en Madrid. No es una mala excusa.

#3.1 pepe.----, andorra, 26/10/2017 - 15:39

es la única forma, ahora mismo esta rodeado por los pata negra de la policía autonómica y su detención seria muy arriesgada y peligrosa. Durante la primera semana después del uno de octubre la policía tenia un plan para su detención q fue abortado por Rajoy. Después de esa semana, su detención, causaría victimas innecesarias.

#2 Mireia, Barcelona, 26/10/2017 - 11:41

Tant de bó aquest piròman el poguessim veure entre reixes i arruinat perque la desgracia que ens ha portat a Catalunya no es podrà perdonar mai. Generacions senceres per restablir el prestigi i la convivencia! Ara el Senat res de marxa enrera, aplicar el 155, destituirlos a tots i ell a presó a Soto a fer companyia al parell de delinquents.

#1 PepetCabrejat, Bcn, 26/10/2017 - 11:31

El futur de Cat. en mans d'un piròman i el seu burofax.