Publicitat
Política · 7 de Setembre de 2018. 16:42h.

Puigdemont no se sent responsable del 155

L'expresident afirma que "el 155 té pares i mares, noms i cognoms"

Puigdemont no se sent responsable del 155

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha assegurat aquest divendres que "el 155 té pares i mares, noms i cognoms" i ha reclamat als seus autors "materials i intel·lectuals" que responguin davant del Parlament pel cessament de més de 200 treballadors de la Generalitat.

"Jo estic disposat a anar al Parlament i respondre totes les preguntes que se'm formulin", ha assegurat l'expresident, recalcant que "jo demano el mateix, que responguin i diguin si el seu cessament s'ajusta i es pot considerar acceptable en un estat de dret" ha apuntat.

Puigdemont ha fet aquestes declaracions en roda de premsa conjunta des de Brussel·les amb el Comissionat del 155, Pau Villòria i el conseller d'Administració Pública, Jordi Puigneró, que s'han reunit avui a la capital belga per abordar els empleats cessats.

El conseller d'Administració Pública, Jordi Puigneró ha xifrat en 242 els treballadors cessats, sobretot càrrecs de confiança del president o els consellers. El conseller ha explicat que 19 d'aquests treballadors van presentar un recurs contenciós administratiu al TSJC en considerar que aquesta decisió va ser il·legal.

Els 19 treballadors destituïts reclamen compensacions econòmiques pels mesos que no han estat treballant i també pels danys morals soferts, ha explicat la seva advocada, Sílvia Requena. 

"La seva aplicació sobrepassa amb escreix el que estipula la Constitució. No només és il·legal, sinó inconstitucional", ha dit l'advocat de Puigdemont Jaume Alonso-Cuevillas, que també ha participat en la roda de premsa.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 LA CULPA SEMPRE ES DELS ALTRES, Barcelona, 08/09/2018 - 10:28

Aquets NO TENEN CAP RESPONSAVILITAT

Que maco es somiar truites a Dinamarca del Sud

#9 Joan, Bcn , 07/09/2018 - 21:57

Mireu si es burro que ni sap fins a quin punt ho és

#8 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralidad, 07/09/2018 - 21:41

"Jo estic disposat a anar al Parlament i respondre totes les preguntes que se'm formulin"
Pues ya estás tardando valiente. Mucha chulería por esa boca pero luego eres un jiñado que sale corriendo a la primera de cambio escondido en un maletero. Ya conocemos todos tu valentía.
Y que sepas, cínico, que del 155 tu fuiste el principal responsable.

#7 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 07/09/2018 - 20:58

Puigdemont proclama unilateralment la Republica Catalana i el Govern espanyol, aplica el 155. Algu, en els seus cabals, pot pensar que aixo no es produiria?
Puigdemont convoca un referèndum unilateral de independència, per guanyar una mocio de confiança devant de la CUP. Es autor intelectual de la represio de l'1-O.

#6 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 07/09/2018 - 20:28

No camineu mai sols.

"Así será la delegación de la Liga Norte y la ultraderecha flamenca en la Diada del 11-S "

elindependiente.com 7-9-2018