Publicitat
Política · 16 de Desembre de 2017. 22:46h.

Puigdemont no tornarà abans de les eleccions

L'expresident confia en un bon resultat electoral per no anar a la presó

Puigdemont no tornarà abans de les eleccions

Carles Puigdemont i Vicent Sanchis

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha canviat un altre cop d'opinió sobre la possibilitat de tornar a Catalunya abans de les eleccions del 21-D. Durant l'entrevista als candidats a TV3, Vicent Sanchis li ha preguntat si "no tornarà fins que hi hagi resultats electorals" i Puigdemont ha contestat amb un "efectivament". "Tornarem perquè guanyarem", ha afegit.

La decisió de l'ara cap de llista fa que es descarti el cop d'efecte del seu retorn a Catalunya abans de dijous vinent com s'havia especulat.

Puigdemont també ha insistit, en un missatge clar a ERC, que ell hauria de ser el president encara que els republicans obtinguin millor resultat. "La millor resposta al 155 és mantenir les coses com les vam deixar", ha manifestat. "Jo confio plenament amb el vicepresident" ha afegit.

Cap al final de l'entrevista, Sanchis li ha preguntat per què no va convocar eleccions i l'expresident ha contestat que "si l'Estat espanyol s'hagués compromès a retirar el 155, l'excarceració dels Jordis i retirar els policies" ho hauria fet.

Sanchis, durant la conversa, ha admès que entre Junts per Catalunya i Esquerra "el nivell de contradicció pot arribar fins al deliri". En un altre moment, Puigdemont li ha preguntat: "m'està acusant de no confiar en la democràcia espanyola?" i el director de TV3 ha contestat: "no l'acuso de res, pobre de mi".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 M. Pilar, Barcelona, 18/12/2017 - 17:50

No, abans, no. I després em penso que tampoc. A les entrevistes treus pit però, no enganyes ningú amb dos dits de front!!!

#19 Jose Antonio, Sant Cugat, 18/12/2017 - 13:51

No te libra nadie de pisar la carcel, aunque saques mayoria absoluta. Pide que te lleven cerca de Amer, es lo máximo a lo que puedes aspirar

#18 Alejandro, Barcelona, 17/12/2017 - 19:38

Cuidado .con este que, es capaz de pasar la frontera disfrazado. No hay que fiarse en absoluto de lo que diga.

#17 Tom, Barcelona, 17/12/2017 - 18:56

Éste sigue viviendo en su galaxia friki, no entiende que ganen o no lo suyos, no cambia un milímetro lo que le pasará en cuanto pise territorio nacional: irá directo a la trena sí o sí. Mira que no es difícil de entender. Si intentas dar un golpe de estado en Democracia, acabas entre rejas...no hay más.

#16 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 17/12/2017 - 18:16

"no l'acuso de res, pobre de mi", dice Goebbleschís. Claro que no. No hagas preguntas que molesten, eso significaría que eres periodista.