Publicitat
Política · 11 de Novembre de 2020. 21:02h.

Puigdemont oblida ERC

L'expresident no es presenta, però demana que JxCat faci un "molt bon resultat"

Puigdemont oblida ERC

L'expresident i eurodiputat, Carles Puigdemont, ha renunciat a ser el presidenciable de Junts per Catalunya a la Generalitat. "No seré candidat a la presidència de la Generalitat, però no renuncio a liderar el projecte i seré a la candidatura", ha manifestat en un missatge difós aquest dimecres.

Puigdemont ha dit que "tots sabeu que la repressió espanyola m'impedeix ser el candidat a ala investidura", però ha explicat que formarà part de la candidatura i s'implicarà en la campanya. A més ha detallat que la seva funció serà “liderar un equip”.

El líder de JxCat ha exposat que "Catalunya necessita reprendre el fil del referèndum”. “Hem d’acabar la feina, en sóc conscient, però només ho podrem fer si l’independentisme, en el seu conjunt, pot articular un govern fort. Això passa perquè Junts per Catalunya faci un molt bon resultat”, ha afirmat.

Finalment, Carles Puigdemont ha lamentat que la pandèmia "evidencia les mancances del marc autonòmic a l'hora de poder fer possibles les ajudes econòmiques i socials que són necessàries per fer-hi front". "L'asfíxia financera del país no ens permet tenir un govern que pugui donar una resposta a les demandes generades", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#11 pregunto yo, Tarragona, 12/11/2020 - 11:38

¿Nos podremos librar algún día de este parásito ?

#10 Montserrat, Barcelona, 12/11/2020 - 08:58

Aquest pocavergonya deu alucinar pensant que tota la banda de delinquents que ell encapçala desde el seu amagatall de rata fugida encara li rendeixen pleitesia obeint els seus capricis. Ara convé que li aixequin la inmunitat, l'extradició i enmanillat portar-lo davant un jutge i entre reixes una bona temporada. El mal que fa i ha fet es colossal

#9 Marcial, Santa Coloma, 12/11/2020 - 08:50

No se presenta de candidato pero liderará el equipo. O sea, continuará de presidente en la sombra. A ver qué payaso escoge esta vez. Al más tontito, no sea que tenga vida propia y le fastidie el tinglado. Y por qué no lo elige el torra. Déjenlo, seguro que la caga.

#8 Gandalf, Tierra Media, 11/11/2020 - 22:43

¿Y este señor quien es?

#7 Andreu, Mataro, 11/11/2020 - 21:51

Gràcies a les converses telefòniques que han sortit aquests dies ha confirmat el que ja fa temps pensava: L'han utilitzat quatre desaprensius per passar el poder econòmic de Catalunya de la vella burguesía a la nova.
Per fi s'ha adonat que tot era mentida.