Publicitat
Política · 3 de Gener de 2020. 14:22h.

Puigdemont passa comptes

“Sé el que és que t’acusin de traïdor o de vendre’t per 155 monedes de plata”

Puigdemont passa comptes

Carles Puigdemont i Oriol Junqueras, en una imatge d'arxiu

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, passa comptes amb ERC pel pacte amb el PSOE per facilitar la investidura de Pedro Sánchez i ha demanat “respecte” per aquells que “en tenim reserves”. “No som menys madurs ni menys dialogants pel fet que pensem que els acords amb els nostres repressors han de poder ser planificats i treballats conjuntament”, manifesta en un fil a twitter.

Puigdemont emmarca el pacte entre republicans i socialistes en una “estratègia de partit” i considera que el discurs crític amb l'acord d'investidura per part dels que “privilegiem l'estratègia de país” és “respectable”. “No et converteix en senyalador de traïdors”, afegeix, alhora que subratlla que “ho dic amb coneixement de causa”, en referencia a les pressions que va rebre al setembre de 2017 per no convocar eleccions anticipades.

“Sé el que és que t’acusin de traïdor o de vendre’t per 155 monedes de plata només per plantejar unes eleccions a canvi d’aturar el 155. No érem immadurs aleshores ni ho som ara”, afirma l'expresident català. També demana “un espai compartit on tots els actors, també els crítics, fem endreça i prenguem les decisions estratègiques que ens porti a culminar el que vam decidir emprendre l’octubre del 2017”.

Carles Puigdemont retreu a ERC no haver fet una mesa de negociació “compartida” amb Junts per Catalunya. L'expresident del Govern crida als republicans a “revertir aquest error i acceptar la creació d’una mesa entre les forces independentistes on es decideixin el contingut i els acords de la mesa de negociació amb l’Estat”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Los unos por los otros............, Barcelona, 03/01/2020 - 15:30

Part de raó té, el van tractar de botifler, de Judas, la Marteta, Rufián..... , Puchi es va acovardir i en lloc de convocar eleccions, proclama la República de 8", fan el ridícul més espantós , fuig per cames i des de Waterloo monta uns sidrals que perjudiquen a tots els catalans, i ara ERC recolça PSOE. Olé, Olé i Olé, los unos y los otros

#2 Menjamela Grandi, Anapurna, 03/01/2020 - 15:07

Si te tiraste al precipicio porque 200 niñatos te llamaban traidor en la plaza de San Jaime es que eras un inmaduro entonces y lo sigues siendo ahora.

#1 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 03/01/2020 - 14:40

Lo "respetable" y "maduro" es huir en el maletero de un coche y, encima, seguir dándoselas de héroe de la patria.

#1.1 I tant, Chez Sixty, 03/01/2020 - 15:00

I si va acompanyat de guitarra encara millor.