Política · 26 de Febrer de 2016. 19:24h.

Puigdemont planta el TJSC però rep l'Exèrcit

Reunió a Palau amb el màxim cap militar a Catalunya

Puigdemont planta el TJSC però rep l'Exèrcit

Puigdemont amb Ricardo Álvarez-Espejo, inspector general de l'Exèrcit

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, no ha assistit avui  a la pressa de possessió del nou president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Jesús María Barrientos, per un problema d’agenda segons ha informat l’administració catalana. Tanmateix, a la tarda ha rebut a Palau a l’inspector general de l’Exèrcit, el tinent general Ricardo Álvarez-Espejo, que és la màxima autoritat militar a Catalunya.

Puigdemont no ha anat a la presa de possessió de Barrientos perquè tenia programada una visita a l’Hospitalet de Llobregat. A les 10 del matí s’ha reunit amb l’alcaldessa Núria Marín i posteriorment s’ha adreçat al ple de la localitat. A les 11.30, el president ha visitat al Centre Especial de Treball Tallers Bellvitge. Trenta minuts més tard s’iniciava l’acte del nou president del TSJC.

La trobada amb el tinent general de la tarda s’emmarca dins la ronda de reunions que Puidemont està fent amb autoritats de diferents àmbits. Ricardo Álvarez-Espejo va arribar a Barcelona al 2013. Amb anterioritat havia estat era el cap de la direcció d'Aquarterament de la Inspecció General de l'Exèrcit de Terra. A més, ha ocupat diferents destinacions en missions de les Forces Armades Espanyoles a El Salvador, Sarajevo , Kosovo, Afganistan i el Líban.

L’inspector general de l’exèrcit també es va reunir el passat 16 de febrer amb la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. La trobada es va fer al Parlament, va durar gairebé una hora i es va fer en el marc de les reunions habituals entre les dues institucions.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#21 Petersellers, Barcelona, 28/02/2016 - 15:18

Un brindis por las Fuerzas Armadas Españolas
VIVAN!!!!!!

#20 Gregari, VNG, 27/02/2016 - 17:28

En la ceremonia de constitución del actual ayuntamiento de Barcelona, un descerebrado se acercó a este excelentísiko señor y le dijo "tu que fas aquí facha?
Y otros le abuchearon. Creo que la gente no sabe lo que ha votado ni las consecuencias que tiene poner gentuza en el poder.

#19 PwpetCabrejat, Bcn, 27/02/2016 - 14:25

Perqué heu tret amb PhotoShop els dos raig làser que sortien dels ulls del tinent general i fulminàven en Puigdi?

#18 Baldiri, Joanet(La Selva), 27/02/2016 - 13:32

Qualsevol nou tinent sortit de l'Academia d'Infanteria de Toledo té,avui,una formació superior a la d'el nostre "Honorable".....Sé que es dur,,però és veritat..

#17 marc1, calafell, 27/02/2016 - 09:56

El ejército ya no puede caer más bajo. Cuerpo de funcionarios al no servicio de España, solo a cobrar de los españoles.

#17.1 Juan, Jaca(Huesca), 27/02/2016 - 19:37

Juan:soy pacifista pero reconozco que,hoy en día,los militares son los mejores garantes de la democracia y la paz