Publicitat
Política · 10 de Novembre de 2017. 17:19h.

Puigdemont pressiona per encapçalar una agrupació d'electors

Els partits que es presenten per aquesta eina no cobren subvencions

Puigdemont pressiona per encapçalar una agrupació d'electors

L'expresident Puigdemont

L'expresident Puigdemont està disposat a encapçalar la llista unitària cívica que s'ha proposat aquest divendres a l'Ateneu Barcelonès. Puigdemont, a través d'una piulada al seu twitter ha apuntat que "és el moment de defensar el país. Estic disposat a encapçalar la llista @unitaria21D de l'agrupació d'electors". En una entrevista a l'ACN l'expresident ha manifestat que calen "mesures excepcionals" per protegir "la democràcia" el 21-D i que tothom té "el deure moral" de contribuir-hi. Puigdemont ha explicat que li agradaria que els partits polítics s'hi afegissin i que això seria una 'bona notícia' tenint en compte els últims esdeveniments en la política.

"Crec que donaríem una bona notícia si, des de diferents sensibilitats, amb una part del Govern que està a la presó, amb una altra part que és a fora, amb moltíssima gent demanant-nos que continuem treballant des d'aquest front d'unitat", ha manifestat Puigdemont, tot assegurant que "si això es concreta, gairebé tenim tots el deure moral de contribuir-hi".

Una agrupació d'electors suposa crear una marca nova. En aquest cas, s'esborrarien les sigles dels partits, amb el que això comporta: es quedarien sense subvencions i sense temps gratuït en els espais de propaganda electoral als mitjans públics.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 pregunto jo, Tarragona, 11/11/2017 - 07:53

Quant tornaras, COVARD ???

#9 Don Tancredo, El Carmelo , 10/11/2017 - 22:57

La pela es la pela!

#8 Gironi mosquejat, Girona, 10/11/2017 - 20:43

Pero no va dir que no es tornaria a presentar?

#8.1 La memòria tossuda, Girona ja no enamora, 10/11/2017 - 21:54

Tothom recorda que va dir que un cop declarada la DUI (que era un paperet mullat segons Forcadell) marxaría a passejar per la Devesa. potser volía dir passejar per Brusseles.

#7 Carlos Gomez, llegidor de vides de sants, 10/11/2017 - 19:20

"El 155 de Montoro amenaza a la plantilla de El Punt Avui. El rotativo plantea 91 despidos ante la supresión de subvenciones por la intervención de las cuentas de la Generalitat"

Economiadigital.es 9-11-2017

Van caient. Al lloro Partal.

#6 Pan con tomate y jamón ibérico, Desenroscando barretinas, 10/11/2017 - 19:07

Fuigdemont, valiente, lo tienes muy jodido; ¿que pasará contigo cuando el próximo 22 de diciembre se elija a otro president? Ni los tuyos te harán caso, deja ya de hacer el memo y pide asilo al tronado de Maduro, allá te podrás dedicar a la pastelería... y así dejaremos de sentir vergüenza ajena.