Publicitat
Política · 17 d'Agost de 2022. 17:29h.

Puigdemont qüestiona la versió de Trapero

L'expresident també posa en dubte les paraules del major dels Mossos

Puigdemont qüestiona la versió de Trapero

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha posat en dubte la versió del major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, que desmentia -aquest mateix cap de setmana- la llegenda que vinculava el Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) amb l'atemptat de les Rambles i Cambrils, que va tenir lloc el 17 d'agost de 2017.

Puigdemont ha assegurat, en una sèrie de publicacions a Twitter, que "el millor homenatge que podem fer i el millor respecte que podem tenir envers les víctimes i les seves famílies és saber tota la veritat".

L'expresident del Govern afirma que "no és just ni és humà negar a les víctimes el dret a saber. I és la millor manera d'aclarir dubtes i responsabilitats". "Ens vam conjurar a no permetre que els assassins se'n sortissin amb un dels seus principals objectius: enfrontar la societat catalana per raons culturals, ètniques o religioses", ha afegit.

Tanmateix, Trapero va assegurar en una entrevista a La Vanguardia que "la resposta més efectiva, amb més coneixement de dades, més profunda i més lleial va ser la del CNI". "No tinc cap indici de la teoria conspiradora. I l'única realitat d'aquell moment és que el CNI ens va ajudar molt en la investigació", va afegir.

Sobre la relació de l'imam amb el CNI va afirmar que "una cosa no necessàriament porta l'altra. Els Mossos col·laborem amb moltes persones. Hi pot haver un confident de la policia a qui després s'enganxa, per exemple, amb un transport de drogues".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 17/08/2022 - 20:45

Cuando Puigdemont cuestiona algo, ¿qué es lo más acertado que puede hacerse?
- Tomar ese algo como algo prácticamente cierto. Y viceversa.

#10 Neferu, Barcelona, 17/08/2022 - 20:05

¡¡Pues claro que la cuestiona, porque no es la versión que te conviene, porque os deja con el culo al aire, Fuigdemont.!! Porque sí es cierto que os avisaron del posible atentado y vuestro orgullo no pudo creerlo.¡Cómo iban a atentar contra Catalunya, el crisol del mundo!! El orgullo os impidió verlo y tomar medidas. Una vez +la culpa es de Madr

#9 Catalonia, Barcelona, 17/08/2022 - 19:39

Si no recordo malament, els van advertir d'un possible atemptat yijadista com el de Niza o Berlín el 2016, i la Policia Nacional va recomanar bolardos a les Rambles pero com son tan espavilats i no admeten consells de la P.N. ni la G.C. va passar el que va passar, un atemptat que podia haver-se evitat, començant per Alcanar

#9.1 Nyordu de Tractòrieeee, Osoneee, 18/08/2022 - 08:37

Nosaltreeeeees mai acceptarem ideeees o suggerèncieeeees d'èssers infrahumans que no ens arribeeeeen ni a l'alçadeeeeee dels talons!!!!!
Quanteeeeeee dignitat!!!!

#7 Aragonosaurus, Barcelona , 17/08/2022 - 18:47

Que ganas de verte por aquí haber si te se quitan las tonterías Soto del Real te espera#6 Nitato, Navarcles, 17/08/2022 - 18:44

Presenta probes miserable.