Publicitat
Política · 22 de Gener de 2019. 19:26h.

Puigdemont recorre al TC després d’haver-lo menystingut cinc cops

El Parlament també va aprovar una declaració que deia que està “deslegitimat”

L’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha presentat un recurs d’empara al Tribunal Constitucional contra el president del Parlament, Roger Torrent, tot i que va menystenir l’alt tribunal quan rebia les notificacions advertint-li de la inconstitucionalitat de seguir endavant amb el procés independentista.

“Avui he rebut la cinquena notificació del Tribunal Constitucional. No deixarem d’anar endavant”, va assegurar al seu compte de twitter l’11 d’abril de 2017. Puigdemont va acompanyar el text amb una fotografia seva posant amb les cinc notificacions que li havia enviat el TC.

Per altra banda, el Parlament també va aprovar el 9 de novembre de 2015 una resolució -amb els vots de Junts pel Sí i la CUP- que considerava el Tribunal Constitucional una institució “mancat de legitimitat i de competència” a Catalunya.

“Aquesta cambra i el procés de desconnexió democràtica de l’Estat espanyol no se supeditaran a les decisions de les institucions de l’Estat espanyol, en particular del Tribunal Constitucional, que considera mancat de legitimitat i de competència arran de la sentència de juny del 2010 sobre l’Estatut d’autonomia de Catalunya”, afirmava el punt sisè de la resolució sobre l’inici del procés de ‘desconnexió’ de Catalunya.

La CUP, un dels grup parlamentaris que va donar suport al text, al·lega ara sobre la decisió de l’expresident del Govern que “qui recorre el TC és un grup parlamentari que té dret a fer-ho quan veu que els seus drets polítics estan sent liquidats”.

96867-tuit.jpg

Carles Puigdemont es va fotografiar amb les cinc notificacions del TC
Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Cristofol, Barcelona, 23/01/2019 - 09:25

Una pallasada més per evidenciar que estem en plena plaga de personatges nefastos, ridiculs i sense cap categoria, invadint les institucions i desprestigiant el pais arreu. Del pastisser-boig sobren comentaris pero la reafirmació que aquest bandarra hauria d'estar a la presó en permanent. I de la pàjara que dona explicacions, es una presa de pel.

#9 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 22/01/2019 - 23:50

La fotografia de Puigdemont amb un somriure de conill exhibint 5 requeriments del Tribunal Constitucional al Palau de la Generalitat, es d'una subèrbia insuportable. Puigdemont, sense carrera universitària coneguda, esmena la plana i crucifica als Magistrats del Tribunal Suprem, amb uns coneixements totalment superiors als d'ell.

#8 Pedro , Almería , 22/01/2019 - 22:31

YO TAMBIÉN TE QUIERO PIGDEMONT!!!
VOXVOXVOX

#7 Tom, Barcelona, 22/01/2019 - 21:41

Me encanta esa foto, con esa pose de chulo. Despues ya sabemos...nos vemos el lunes en la cafetería del Parlament companys...huida en el maletero del coche a Marsella y a gesticular desde Bélgica..en fin, un valiente..el mocho no es nadie, nunca lo ha sido.

#6 Soloesmiopinion, Tabarnia, 22/01/2019 - 21:39

Viva la coherència!!!